Šport

Obiskati bo mogoče številne delavnice, pojesti kolesarski zajtrk, se pridružiti snemanju flash moba, se podati na lov za zaklad, preizkusiti v kolesarskem Endomondo izzivu, popeljati z Maistrom in še mnogo več. Preverite kakšen je program.

Uredništvo6 dni

V prihodnjih dneh se bo odvil Festival športa in zabave Športna pomlad 2020. “S športno kreativnostjo lahko v vsakem času in kraju naredimo nekaj zase in za svoje počutje,” sporoča Aleš Antolinc.

Uredništvo7 dni

Športno dogajanje bo ta vikend posebej živahno na in pod Pohorjem ter na številnih prizoriščih po mestu.

Uredništvo1 teden

Slovenski motokrosist Tim Gajser je na dirki svetovnega prvenstva v italijanski Faenzi v razredu MXGP osvojil drugo mesto.

Uredništvo1 teden

Primož Roglič in Tadej Pogačar sta na letošnji dirki po Franciji ponovno zmagala.

Uredništvo1 teden

V Lipici so danes slovesno obeležili 440. obletnico ustanovitve tamkajšnje kobilarne in reje lipicancev.

Uredništvo1 teden

V metu diska na atletskem mitingu v Berlinu je bil tretji Ptujčan Kristjan Čeh.

Uredništvo1 teden

Pogačar se ne bo zadovoljil z drugim mestom, ampak bo poskušal ugnati tudi vodilnega rojaka Primoža Rogliča, je dejal športni direktor UAE Emirates Allan Peiper.

Uredništvo1 teden

Mauro Camoranesi že na prvi tekmi proti Bravu (4:1) storil, kar Sergej Jakirović ni na trinajstih. Spremenil je sistem, pustil tudi (marsi)koga na tribuni ali klopi. Maribor je bolj kot z igro navdušil z lepimi goli in visokim rezultatom.

Jaša Lorenčič1 teden

Danec Soeren Kragh Andersen (Sunweb) je zmagovalec 14. etape kolesarske dirke po Franciji. V zaključku je presenetil sprinterje in si zagotovil zmago pred drugouvrščenim Slovencem Luka Mezgecem (Mitchelton-Scott). Tretje mesto je osvojil Italijan Simone Consonni (Cofidis).

Uredništvo1 teden

Ubežnik, Kolumbijec Daniel Martinez (EF Pro Cycling), je zmagovalec zahtevne 13. etape dirke po Franciji, boj za rumeno majico pa je potekal več minut zadaj. V njem sta znova najbolje kolesarila Primož Roglič (Jumbo-Visma) in Tadej Pogačar (UAE Team Emirates), ki sta strla tekmece in zdaj zasedata prvo in drugo mesto v boju za rumeno majico.

Uredništvo1 teden