Šport

Predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin je izrazil upanje, da bi se nogomet s prisotnostjo gledalcev na tribunah lahko vrnil do jeseni. Odgovarjal je tudi na vprašanja glede razmer v Sloveniji, pri tem pa zanikal, da bi ga zanimal položaj v slovenski politiki.

Uredništvo1 teden

Slovenski nogometni prvoligaši že nekaj dni lahko skupinsko vadijo pred nadaljevanjem sezone, ki je predvideno za 5. junij. Kljub temu se morajo zaradi epidemije novega koronavirusa ob vadbi držati številnih priporočil Nogometne zveze Slovenije (NZS) oziroma NIJZ.

Uredništvo1 teden

Na Stadionu Ljudski vrt je danes potekal slavnostni podpis pogodbe z izbranim izvajalcem rekonstrukcije zahodne tribune Stadiona Ljudski vrt – podjetjem Makro 5 gradnje d.o.o. iz Kopra.

Uredništvo1 teden

Člane Slovenske fitnes iniciative zanima, kdo bo prevzel odgovornost za nastalo škodo in kdo bo odgovarjal več tisoč vadečim, ki ne razumejo kaj je narobe s fitnesom, z drugimi oblikami rekreacije, kot so ples, borilne veščine in podobno pa je vse v redu

Uredništvo1 teden

Aleksnder Čeferin,  predsednik Evropske nogometne zveze, je v svojem zadnjem pogovoru za britanski častnik Guardian dejal, da si lahko obetamo vrnitev dobrega starega nogometa.

Uredništvo1 teden

Potem ko je bilo slovensko prvoligaško tekmovanje prekinjeno v začetku marca, je zdaj znan tudi datum, ko se po sproščanju ukrepov nogomet vrača tudi v tekmovalni obliki.

Uredništvo2 tedna

Prva uradna novica je podaljšanje sodelovanja z dvema pomembnima članoma vijoličaste zasedbe.

Uredništvo2 tedna

Dvakratno svetovno prvakinjo Ilko Štuhec in njeno ekipo je epidemija koronavirusa prikrajšala za več tedov priprav na snegu. Prvi trening je tako izvedla na edinem slovenskem visokogorskem smučišču – Kaninu, ki premore več metrov snežne podlage in kljub visokim temperaturam omogoča trening.

Uredništvo2 tedna

Za posledicami dolge bolezni je danes zjutraj umrl nekdanji slovenski in jugoslovanski nogometni reprezentant Marko Elsner. Star je bil 60 let.

Uredništvo2 tedna

Kolesarji iz Slovenije in tujine lahko že nekaj časa kolesarijo po Dravski kolesarski poti, ki je že v celoti označena, v zadnjih letih pa potekajo tudi številna gradbena dela, da bi bila kolesarska pot kar najhitreje dokončana. V zadnjih 5 letih je bilo skupaj preurejenih ali na novo zgrajenih oz. označenih več kot 60 km Dravske kolesarske poti v Sloveniji.

Uredništvo2 tedna

55 športno – rekreativnih vadbenih centrov je pozvalo vlado, da s prihodnjim tednom končno odpre vadbene centre. Le-te so že odprli v številnih drugih državah.

Uredništvo2 tedna