Šport

20-letni Ljubljančan, prvi igralec moštva Dallas Mavericks, je pri prodaji svojega dresa v obdobju med oktobrom in decembrom lani prišel na najvišje mesto doslej.

Uredništvo3 dnevi

Dosegel je osem trojk in 35 točk, v pretekli noči pa je do zmage z Miami Heat prišel tudi Goran Dragić.

Uredništvo3 dnevi

V pričakovanem finalu se bosta merili ekipi Nove KBM Branika in Calcita Volleyja, pri moških pa bosta na sporedu polfinalna obračuna zaključnega turnirja.

Uredništvo3 dnevi

Odbojkarice Nove KBM Branika so prve finalistke odbojkarskega pokala Slovenije. Na zaključnem turnirju v Kamniku so v polfinalnem obračunu po pričakovanju ugnale Luko Koper s 3:0 (22, 13, 13).

Uredništvo4 dnevi

Slovenska moška rokometna reprezentanca je v prvem krogu drugega dela evropskega prvenstva na Norveškem in Švedskem ter v Avstriji danes v Malmöju premagala Islandijo s 30:27 (15:14).

Uredništvo4 dnevi

V ljudskem Vrtu v zimskem prestopnem roku so že zavihali rokave.

Uredništvo4 dnevi

Aktualni svetovni prvaki v razredu MXGP Tim Gajser se je minule dni mudil na italijanski Sardiniji, kjer se je v glavnem posvečal vožnji na brezpotjih z običajnim kolesom.

Gabrijel Toplak5 dni

Na ponedeljkovi seji mestnega sveta bo znano, če se bo Maribor podal v boj za organizacijo Olimpijskega festivala evropske mladine.

Petra Bombek5 dni

Dončić s trojnim dvojčkom vodil Dallas do zmage, slavila sta tudi Dragićev Miami in Čančarjev Denver Nuggets.

Uredništvo5 dni

Hokejist Maks Perčič je v Lozani v hokeju osvojil prvo mesto. Zeleni so v finalu igrali z rdečo ekipo in jih premagali z izidom 10:4

Uredništvo6 dni

V Rokometnem klubu Branik Maribor nadaljujejo s pripravami na drugi del sezone.

Uredništvo6 dni