Šport / Stran 2

Vrhunski mednarodni piloti so pripravili dobro uro in pol dolg program. Nastopili so športniki in strokovnjak kontrolirane agresije na kolesih.

Uredništvo7 dni

Drugo etapo kolesarske dirke po Italiji od Bologne do Fucecchie, dolgo 205 km, je v ciljnem sprintu dobil član Bore Hansgrohe Nemec Pascal Ackermann.

Uredništvo7 dni

Gajserju, ki je v soboto kvalifikacije končal kot drugi, prehitel ga je le Cairoli, je danes višjo uvrstitev odneslo več padcev.

Uredništvo7 dni

Mariborčani imajo pred Olimpijo osem točk prednosti, do konca prvenstva pa so še štirje krogi.

Uredništvo1 teden

Nogometaši Maribora so v 32. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti ljubljanski Olimpiji.

Uredništvo1 teden

Slovenski kolesarski as Primož Roglič je na najboljši možni način začel tritedensko dirko po Italiji. Na osemkilometrskem kronometru v Bologni je trenutno v zanesljivem vodstvu – delo je že opravila večina najboljših.

Uredništvo1 teden

Čeprav se je 32. krog Prve lige Telekom Slovenije začel že v petek s tekmama med Domžalami in Gorico ter Rudarjem in Aluminijem, pa bodo oči ljubiteljev slovenskega nogometa uprte predvsem v današnji del. Ob obračunu Krškega in Mure bosta za vrhunec poskrbela Maribor in Olimpija. Mariborčani bi si z zmago že zagotovili 15. naslov prvaka.

Uredništvo1 teden

Mariborski stadion Ljudski vrt kot prvi v Sloveniji nudi še več prostora družinam, prvič v zgodovini pa bo slovenski otrok spremljal nogometnega igralca na finalni tekmi UEFA Champions League v Madridu.

Tjaša Lešnik1 teden

Letos prireditev prvič umeščena tudi v program Športnega vikenda Maribora.

Uredništvo1 teden

Na novinarski konferenci pred jutrišnjim derbijem je vodstvo kluba samozavestno napovedalo igro na zmago od prve do zadnje minute.

Tjaša Lešnik1 teden

Ob obračunu Krškega in Mure bosta za vrhunec poskrbela Maribor in Olimpija. Štajerci bi si z zmago že zagotovili 15. naslov prvaka.

Uredništvo1 teden