Šport

Nogometaši NK Maribor so odigrali drugo od treh pripravljanjih tekem pred novo sezono.

Uredništvo7 dni

Nizozemska najstnica Elle Fokkema je dobila dovoljenje, da kot prva ženska zaigra v moški članski amaterski ekipi.

Uredništvo7 dni

Nekdanji reprezentant Črne Gore, Emir Azemović, bo krepil obrambo slovenskega prvoligaša, Aluminija.

Uredništvo7 dni

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija je danes na klubski spletni strani zapisal, da se od zeleno-bele majice poslavlja kar osem igralcev, ki jim je potekla pogodba, med njimi je tudi kapetan Tomislav Tomić. Vodstvo kluba se ni odločilo za podaljšanje sodelovanja

Uredništvo1 teden

Drugi dan plavalnega mitinga na Ravnah na Koroškem je še dve zmagi dosegla Mariborčanka Katja Fain, ki je bil s 30,20 najboljša na 50 m hrbtno in s 56,12 na 100 m prosto.

Uredništvo1 teden

Italijanski dnevnik La Repubblica je objavil članek, v katerem se avtor sprašuje, ali je slovenski reprezentant in nogometaš Atalante Josip Iličić v slabem psihološkem stanju. V klubu so mu sicer poskušali pomagati, a neuspešno, zato je manjkal na zadnjih tekmah. Uradno je klub trdil, da je za odsotnost s tekem kriva poškodba.

Uredništvo1 teden

Nogometaši Maribora so odigrali prvo pripravljalno tekmo na novo sezono, ki se bo začela za vijoličaste začela 13. avgusta. 

Uredništvo2 tedna

Nogometni klub Koper je pred novo sezono danes uradno potrdil prihod Aleksandra Rajčevića, ki je pred tem deset let nosil dres Maribora. 

Uredništvo2 tedna

Ponoči so iz domžalskega nogometnega prvoligaša sporočili, da je bil ob vstopu v novo sezono eden od igralcev pozitiven na novi koronavirus.

Uredništvo2 tedna

Dončić je na prvi tekmi po koronavirusnem premoru dosegel trojni dvojček.

Uredništvo2 tedna

V Mariboru bo v soboto na sporedu kvalifikacijski turnir državnega prvenstva v košarki 3×3.

Uredništvo2 tedna