Šport / Stran 2

Primož Roglič slavi največjo zmago kariere in enega največjih dosežkov v zgodovini slovenskega športa.

Uredništvo1 teden

V ponedeljek bo za Slovence prost dan, v torek pa se bodo merili s Severno Makedonijo.

Uredništvo1 teden

Bodifit je danes dokazal, kako fit je naše mesto in da se ljudje z veseljem udeležijo tudi malce drugačnega športnega dogodka.

Uredništvo1 teden

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca ima za seboj dva uspešna dneva. Danes se bodo pomerili s Turki.

Uredništvo1 teden

Aleksandra Đorđevića, naj bi po tem, ko so Srbi na Kitajskem doživeli hud poraz in se je odločil zapustiti mesto selektorja, nasledil Igor Kokoškov, nekdanji selektor Slovenije.

Uredništvo1 teden

Nogometaši Maribora so v 9. krogu Prve lige Telekom Slovenije premagali Aluminij z 2:1 (0:0).

Uredništvo1 teden

Tek na letalnico bratov Gorišek pomeni 202 višinska metra vzpona v 400 metrih teka, domačin Kovačič pa že nekaj let sodi med najboljše.

Uredništvo1 teden

Primož Roglič (Jumbo-Visma) je vzdržal tudi zadnje vzpone na 20. etapi in ostaja oblečen v rdeči majici vodilnega v skupni razvrstitvi španske pentlje. Odlično se je odrezal tudi Tadej Pogačar (UAE Team Emirates). Komendčan je v slogu velikih šampionov s samostojnim pobegom dobil zadnjo gorsko etapo letošnje Vuelte.

Uredništvo1 teden

Vodstvo kluba RK Maribor Branik je poskrbelo za veliko okrepitev. V dvorano Tabor se vrača izjemni strelec Nikola Špelić, ki je na večni lestvici strelcev Maribora na tretjem mestu!

Uredništvo1 teden

Slovenske odbojkarje danes čaka druga tekma skupine C evropskega prvenstva. V Stožicah se bodo ob ob 20.30 pomerili s Finsko, po navdušujoči predstavi proti Belorusiji bi bil neuspeh veliko razočaranje. Slovenci lahkega dela ne pričakujejo, so pa prepričani, da bodo slovenski navijači tudi tokrat dvorano zapustili zadovoljni.

Uredništvo1 teden

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je odlično začela domače evropsko prvenstvo.

Uredništvo1 teden