Letos se v Sloveniji tako obeta izjemno trd boj za naslov najboljšega. Rok Možič si želi, da bi imeli tudi letos možnost, da se borijo za mesta, ki vodijo v sam vrh.

Sedaj je tudi uradno. Eden najbolj nadarjenih odbojkarjev v Sloveniji, Rok Možič, še eno sezono ostaja v dresu OK Merkur Maribor. Kljub številnim ponudbam se je na koncu odločil, da bo Maribor v prihajajoči sezoni zanj najboljša možna izbira.

»Vesel sem, da še eno leto ostajam v Mariboru in da smo se uspešno dogovorili z vodstvom. Klub je sestavil res dobro ekipo. Vesel sem, da ostajam še eno leto v domačem mestu in da imam ob sebi družino. Prav tako moram narediti še izpit za avto, ker bi bilo malce težje, če bi bil v tujini brez vozniškega dovoljenja. Upam, da tukaj uspemo narediti še eno uspešno sezono,« razmišlja Možič.

Kljub mamljivi ponudbi iz Nemčije ostaja v Mariboru

»Trenutna situacija s korona virusom je kar močno vplivala na mojo odločitev, saj v tujini klubi niso vedeli v kakšnem stanju bodo, kakšne bodo lige in kako bo s sponzorji in kakšno bo finančno stanje. Ni bilo vrhunske ponudbe, ki bi nas prepričala. Bila je sicer ena res dobra iz Nemčije, ampak sem se vseeno na koncu odločil za Maribor. Vesel sem nad odločitvijo. Treningi so res dobri. Zdi se mi, da je na koncu vseeno pretehtalo domače okolje,« je povedal Možič.