Šport

Prva liga Telekom Slovenije v bodoče na RTV Slovenija in Planet TV

Uredništvo , 19.06.18 ob 15:44

Žreb tekem Prve lige si lahko v četrtek, 21. junija, ob 19. uri ogledate v neposrednem prenosu na Planet TV in TV Slovenija.

Prva liga Telekom Slovenije je prepoznaven in privlačen produkt v slovenskem športnem prostoru, kar potrjujejo tako gledalci na stadionih kot tudi tisti pred televizijskimi zasloni. Izjemno zanimanje za slovenski klubski nogomet veseli tudi Nogometno zvezo Slovenije, ki skupaj s svojimi partnerji pripravlja kopico novosti, sponzor lige pa še naprej ostaja Telekom Slovenije

Ljubitelji nogometa si bodo lahko tudi v bodoče ogledali vse tekme Prve lige Telekom Slovenije v neposrednih televizijskih prenosih, saj bosta v prihajajočem triletnem obdobju oziroma v sezonah 2018/19, 2019/20, 2020/21 televizijske prenose tekem zagotavljala partnerja RTV Slovenija in Planet TV.

Že ta četrtek ogled žreba

Prva liga Telekoma Slovenije, ki pred domače TV zaslone privabi več gledalcev, kakor jih privabi elitna Liga prvakov, bo s prvim in drugim izborom tekem na sporedu na TV SLO 2 in Planet TV, preostalih 108 tekem pa bo v neposrednem prenosu na Planet TV 2. Neposredni prenos na TV SLO 2 in na Planet TV  bo obogaten s studijskim delom.

Nova sezona se začenja 21. 7. 2018, že ta četrtek pa se bo v Nacionalnem nogometnem centru Brdo odvil žreb tekmovalnih parov, ki ga bo mogoče spremljati v neposrednem televizijskem prenosu na TV Slovenija 2 in Planet TV.