Vodenje aktualnih prvakinj je namreč prevzel Bruno Najdič, ki si je v zadnjih dveh sezonah vzel daljši trenerski oddih..

Po sporazumni prekinitvi sodelovanja s Samom Miklavcem, se na klop najuspešnejšega ženskega odbojkarskega kluba Branik vrača trener, ki je z Novo KBM Branik osvojil največ lovorik v zgodovini kluba. Vodenje aktualnih prvakinj je namreč prevzel Bruno Najdič, ki si je v zadnjih dveh sezonah vzel daljši trenerski oddih..

Opravljen prvi trening

Vodstvo kluba Nove KBM Branika z direktorjem Mitjem Koželjem se je tako ta teden dogovorilo za vodenje članske vrste kluba z Najdičem, ki je v sredo z dekleti opravil  prvi trening: “Z videnim sem zadovoljen, še posebej s pristopom, ki so ga punce pokazale na prvem treningu. Časa do nadaljevanja prvenstva je malo, saj nas že 3. aprila čaka prva polfinalna tekma. Glede na izenačenost prvih treh, morda celo štirih ekip v rednem delu prvenstva, je naš prvi cilj uvrstiti se v finale, kar seveda ne bo lahko, a je s pravim pristopom in delom to tudi uresničljiv cilj,” je povedal stari-novi trener, Bruno Najdič.