Novi trener NK Maribor Sergej Jakirović, se je minule dni preselil v Maribor. »Vse je potekalo brez zapletov, prišli smo čez mejo, imeli s seboj vsa potrdila in se namestili v Mariboru. Po državnih odredbah zdaj sledi samoizolacija,« je dejal.

Foto: HNK Gorica

V četrtek, 30. aprila, se je po poročanju NK Maribor, novi trener Sergej Jakirović preselil v Maribor. Kot pojasnijo njegov prihod poteka v treh korakih. Najprej more prestati teden dni samoizolacije. »Ko bo potekla predpisana odredba in bodo razmere omogočale, pa bo lahko začel tudi z delom na stadionu. Prav tako kot nova sodelavca v strokovnem štabu, Marko Salatović in Marin Ivančić,« pojasnijo.

»S prilagajanjem ne bo težav, ko je človek psihološko pripravljen na vse, prestane tudi takšne situacije. Čakamo na dovoljenje, da bi lahko začeli s treningi v manjših skupinah. Verjamem, da igralci in vsi skupaj že komaj čakamo, da mine to obdobje individualne vadbe

»Vse je potekalo brez zapletov, prišli smo čez mejo, imeli s seboj vsa potrdila in se namestili v Mariboru. Po državnih odredbah zdaj sledi samoizolacija. S prilagajanjem ne bo težav, ko je človek psihološko pripravljen na vse, prestane tudi takšne situacije. Čakamo na dovoljenje, da bi lahko začeli s treningi v manjših skupinah. Verjamem, da igralci in vsi skupaj že komaj čakamo, da mine to obdobje individualne vadbe. V tem tednu samoizolacije pa nam nikakor ne bo dolgčas. Dovolj bo dela, pripravili bomo načrt aktivnosti v prihodnjem obdobju, dorekli številne zadeve, ki nas čakajo. Tako da je zdaj najpomembnejši naslednji korak, ko bomo lahko prišli v Ljudski vrt in začeli z delom,« je kot navajajo na spletni strani nkmaribor.com dejal Sergej Jakirović.