Šport

Na poti do “fit planeta” do pomoči tistim, ki se ne morejo neomejeno gibati

Uredništvo , 24.09.19 ob 14:13

Trening plac bo v sodelovanju s humanitarnim društvom Vesele nogice zbiral prostovoljne prispevke za otroke, ki jim je gibanje oteženo ali onemogočeno.

Pred časom smo poročali, da se je v Mariboru odprl nov “Trening plac”. Ekipa se je odločila, da bodo ob prihajajočem svetovnem dnevu cerebralne paralize, ki ga obeležujemo 6. oktobra, dan prej, pripravili maraton skupinskih vadb.

»Ker je naša »misija« spraviti ljudi v gibanje, bomo v sodelovanju s humanitarnim društvom Vesele nogice zbirali prostovoljne prispevke za otroke, ki jim je gibanje oteženo ali onemogočeno,« povedo. Na dan dogodka bo tako vsak, ki bo prispeval za te otroke, sodeloval v žrebanju za mesečno karto neomejene skupinske vadbe. Na ta dan bo tudi 10 odstotni popust na vse karte, razen na karte  s pogodbo.

»Stopimo skupaj in na poti do bolj »fit planeta« pomagajmo tistim, ki bi si želeli neomejeno gibati, pa žal ne morejo.«

Vadbe bodo 5. oktobra potekale po naslednjem urniku:

BODYCOMBAT 11:00

BODYPUMP 12:15

GRIT 13:30

BODYATTACK 14:15

CX WORX 15:30

BODYBALANCE 16:15

Zaradi lažje organizacije naprošajo, da se na vadbe prijavite preko spletne strani www.treningplac.si.

Če se maratona skupinskih vadb ne morete udeležiti, a bi vseeno želeli pomagati, lahko to storite še na drugačen način. Delovanje društva Vesele nogice lahko podprete s poslanim SMS sporočilom s ključno besedo NOGICE ali NOGICE5 in prispevali boste 1 EUR oziroma 5 EUR z namenom pomagati otrokom s posebnimi potrebami do lepše prihodnosti. Prispevate lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Telemacha, T-2 in A1.