Na Mariborskem Pohorju odprtje otroškega poligona

8 mesecev
Nazadnje posodobljeno: 8 mesecev
Za uvod v novo zimsko sezono danes odprli otroški poligon Bellevue z vlečnim trakom Bejbika. Poligon bo sprva obratoval le ta vikend.

FOTO: Visit Pohorje

Na Mariborskem Pohorju bodo za uvod v novo zimsko sezono danes odprli otroški poligon Bellevue z vlečnim trakom Bejbika. Ta poligon v neposredni bližini zgornje postaje gondole bo zatem na razpolago tudi juzti pri čemer bo uporaba traka oba omenjena dneva brezplačna – mogoča brez vozovnice.

Proga oziroma otroški poligon Bellevue bo odprt od 9. do 16. ure; pri tem bo med 9. in 14. uro na njem potekalo samo smučanje, med 14. in 16. uro pa bo nato na voljo za sankanje in spuste s pležuhi.

Ker bo uporaba vlečnega traka za vse obiskovalce brezplačna, bodo potrebovali le gondolsko vozovnico za prihod na Bellevue.

Otroški poligon, kjer so v minulih tednih izdelovali sneg s tako imenovano tovarno snega, v zadnjih dneh pa še dodatno s snežnimi topovi, bo sprva obratoval samo ta vikend. S ponedeljkom ga bodo začasno zaprli zaradi zasneževanja in priprave smučarskih prog na otvoritev nove zimske sezone. Ta bo, kot smo napovedali, na Pohorju prišla na vrsto v naslednjem vikendu, 14. in 15. decembra; ob otvoritvi bodo smučarjem ponudili promocijske cene vozovnic in tudi zanimiv spremljevalni program.