Šport

Kadrovska novica iz Ljudskega vrta, ekipo bo okrepil znan obraz

Uredništvo , 28.01.17 ob 15:30

Prestopni rok je v polnem teku, po odhodu so v Ljudskem vrtu potrdili tudi prihod. Iz posoje se vrača Gregor Bajde.

Prestopni rok v Ljudskem vrtu, potrjujemo prihod. Ekipi se je priključil znan obraz, ki ne bo potreboval veliko časa za spoznavanje in prilagajanje. Gregor Bajde, ki je v jesenskem delu sezone v statusu posojenega nogometaša igral za Novaro, se je ob dogovoru med kluboma vrnil v Ljudski vrt.

Potuje tudi na priprave v Turčijo

Pred odhodom v Italijo se je mladi slovenski reprezentant ustavil pri številkah 43 nastopov/16 golov v vijoličastem. Spomladi bo nadaljeval z jasno izraženim motivom. O povečevanju obeh dosežkov. 22-letni povratnik bo kot prej nosil majico s št. 20 in bo s soigralci odpotoval na osrednji del priprav v Turčijo.

“Tujina prinese človeku eno drugo dimenzijo. V življenju in nogometu ni samo vse navzgor, so tudi preizkušnje, ki jih je treba prestati. Nekatere morda niso najbolj uspešne po športni plati, so pa lahko po osebnostni. Da človek dozori in gre z novimi motivi novim izzivom naproti. Gregor, dobrodošel nazaj v Ljudski vrt,” je ob sklenitvi dogovora za nkmaribor.com dejal športni direktor Zlatko Zahovič.

Vesel da bodo nadaljevali skupno zgodbo

“Vedel sem, da sem tukaj vedno dobrodošel. Imel sem odličen odnos z vsemi v klubu, z navijači in vesel sem, da bomo nadaljevali skupno zgodbo. Občutek je odličen. V tem, zame domačem, okolju sem se počutil fantastično. Spoznal sem delovanje kluba, ki je v vseh pogledih na visoki ravni. Ekipa ima odlične posameznike, Maribor pa je klub s tradicijo, ki si želi osvajati lovorike in vse bomo naredili, da se ne bo ponovila lanska sezona. Želimo postati prvaki! V slačilnici so me dočakali znani obrazi, prisrčno smo se pozdravili in gremo skupaj z enakimi željami v novo poglavje,” pa je za klubsko spletno stran strnil vtise ob vrnitvi Gregor Bajde.

Veliki petek
Dan žalovanja: Dan, ko je trpel in umrl na križu
map beljakovine
Vse, kar morate vedeti o MAP beljakovinah!
Lajfstajl
Vse, kar morate vedeti o MAP beljakovinah!
Oglasno Sporočilo, Danes ob 08:00