Šport

Ilkin nekdanji trener naj bi se pridružil smukaški ekipi

Uredništvo , 18.04.19 ob 14:44

Svet Smučarske zveze Slovenije naj bi na seji strokovnega sveta razpravljal o novih okrepitvah – Janezu Slivniku in Gregi Koštomaju.

Seja strokovnega sveta Smučarske zveze Slovenije naj bi prinesla še pred novo sezono nekaj sprememb, poroča Delo, saj naj bi bil snežni trening v Banskem prejšnji teden za moško smučarsko reprezentanco zadnji v ravnokar končani sezoni oziroma prvi za novo zimo.

Smučarji so že na oddihu

Tekmovalci so zdaj že na oddihu, kar pa ne velja za vodstvo alpincev, ki jih čaka še precej dela, saj naj bi na tej seji obravnavali predloge za trenerske ekipe. Žensko reprezentanco naj bi prevzel Janez Slivnik,  moško smukaško ekipo pa okrepil Grega Koštomaj, ki je bil trener Ilke Štuhec.

Fante pozna iz klubskih vrst

Trenerske vrste, kot kaže, naj bi zapustil Matjaž Marušič, ki je bil eden od pomočnikov trenerja Petra Pena, ekipo pa naj bi okrepil Koštomaj. Izkušeni Koštomaj naj bi bil po poročanju Dela dodana vrednost tekmovalcem Boštjanu KlinetuMartinu Čatru, ki še okreva po poškodbi, Klemnu Kosiju in Mihi Hrobatu, ki se naj bi jim priključil še Nejc Naraločnik. Sicer pa Koštomaj pozna fante že iz klubskih vrst, saj je z njimi sodeloval tudi v zimi 2017/18, v kateri je bila Štuhčeva poškodovana.