Nogometaš Dare Vršič, ki je še do pred kratkim blestel v dresu NK Maribor trenutno trenira z ekipo Aluminija, a njegove misli so usmerjene v tujino je povedal za Maribor24.si:“Zdaj vam težko povem karkoli konkretnega, sem v pogovori z veliko različnimi klubi, moj interes je trenutno v tujini.”

Želi v tujino, oddaljenost od Slovenije mu ne predstavlja ovire

Trenutno ostaja v formi na treningih prvoligaškega slovenskega kluba: “Treniram z Aluminijem, ni bilo nobenega problema z dogovorom, korektno sodelujemo.” Ko beseda nanese na imena nogometnih moštev s katerimi je v pogovorih, pa je Dare za Maribor24.si povedal le, da je tudi klub Luke Elsnerja, ciprski Pafos FC, eden izmed klubov s katerim se pogovarja o možnosti sodelovanja.

Glede na to da ima nogometaš veliko družino z otroci, nas je zanimalo, ali bi raje ostal v Evropi, ali ga vleče tudi morda v ZDA ali Azijo: “Veliko je tudi že zaprtega tudi v Aziji, odaljenost kluba sicer sploh ni problem, družina se bo prilagodila vsem mestom. Je pa res, da si želim v urejen in stabilen klub.”

Sodelovanja z NK Maribor ne komentira

Zadnje vprašanje, ki smo postavili Apačanu v pogovoru pa je sledeče. Je potemtakem zgodba z NK Mariborom popolnoma zaključena? “Tega ne bi komentiral,” pa je kratko in jedarnato povedal odličen nogometaš, ki bo odločitev kje nadaljevati kariero najverjetneje počasi moral sprejeti.