Marec se preveša h koncu in čas je, da zavihate rokave ter pripravite vrt, ki vam ga bodo še sosedje zavidali. V novem Jagrovem katalogu najdete vse za skrbno urejen in rodoviten vrt.

A je vaš vrt že prekopan in urejen? Če se dela še niste lotili, nikar ne skrbite, obiščite raje trgovine Jager in se dobro opremite, da vam delo na vrtu v veselje. Pri tem pa ne pozabite, da je pot do lastnega sadja in zelenjave še dolga in si vitamine iz Jagrove ponudbe zagotovite čim prej.

Načrtujte že spomladi

Delo na vrtu zahteva dolgoročno načrtovanje. Če obožujete domače sadje, je zdaj ravno pravi čas, da vrt oplemenitite s kakšno izmed sadik sadnega drevja. V Jagru najdete jablane, hruške, češnje, marelice in višnje, za ljubitelje bolj eksotičnih sadnih vrst pa so pripravili tudi sadike kivija. Seveda po posebno ugodni ceni. Tokratna rastlina tedna je lovorikovec, ki je izvrsten za živo mejo. Pri Jagru ga najdete po izjemni ceni 6,99 evra za sadiko.

Tokratna rastlina tedna je lovorikovec, ki je izvrsten za živo mejo.

Če vrta nimate, razmislite o ureditvi gredice kar na balkonu ali v stanovanju. Tisti, ki niste ljubitelji ročnega prekopavanja vrta, ali pa je vaš vrt preprosto prevelik, ne spreglejte ponudbe vedno uporabnih prekopalnikov.

Po sveže sadje in zelenjavo v Jager

Spomladi je tudi čas, da svoje telo podprete z vitamini. Kopico vitaminov, seveda po ugodni ceni, najdete v novem katalogu živil. Jabolka, mešana solata, sveža čebula ali pomaranče, izbira je velika. Pot do lastne zelenjave in sadja je še dolga, zato ne odlašajte in se z vitaminsko zalogo opremite čim prej.