Danes bo povečini sončno.

Danes bo povečini sončno, le v Pomurju bo sprva še pretežno oblačno s kakšno kapljo dežja. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na Primorskem do 24 °C.

Jutri bo pretežno jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. Šibka burja na Primorskem bo ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem do 12, najvišje dnevne od 17 do 21, na Primorskem do 24 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo povečini sončno bo z jutranjo meglo po nižinah. Sprva bo v krajih vzhodno od nas še pretežno oblačno. V Kvarnerju bo pihala šibka burja.

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. V Kvarnerju bo še pihala šibka burja, so zapisali na strani Arsa.

Obeti

V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno in povečini brez padavin, le v zahodni Sloveniji bo dopoldne še dokaj sončno. Po kotlinah osrednje Slovenije bo jutro megleno. Popoldne bo zapihal severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Nekoliko hladneje bo. V ponedeljek bo povečini sončno, na Primorskem bo še pihala šibka do zmerna burja.