Slovenija

Potem ko so že v sredo krivdo zavrnili vsi nekoč vodilni v takrat državni banki, so danes prišli na vrsto še hrvaški državljani, obdolženi pomoči, a krivde ni priznal nihče.

Uredništvo5 dni

Okrožno sodišče v Ljubljani je Ivana Mikulina, Boštjana Stamejčiča in Damijana Jankovića spoznalo krive kaznivih dejanj davčne zatajitve, ponarejanja listin in pomoči pri ponarejanju listin pri poslih s stanovanji, s čimer je družba Baza Dante pridobila 60.000 neupravičeno povrnjenega davka.

Uredništvo5 dni

Prišlo je do izpada na območju vse Slovenije. Kakšen je vzrok še ni znano, se pa trudijo, da bodo napake čimprej odpravljene.

Uredništvo5 dni

V krajih z meglo in nizko oblačnostjo na severovzhodu bodo temperature vztrajale malo nad 0 stopinj Celzija.

Uredništvo6 dni

Če ste prevajalec ali tolmač, vas policija poziva k pomoči.

Uredništvo6 dni

Država namerava dodatno obdavčiti vozila, ki so neprijazna do okolja. Spremenjen zakon o davku na motorna vozila bo tako namesto obdavčitve od prodajne cene avtomobila terjal višje cene za vozila glede na vrsto goriva, izpust CO2, moč motorja in emisijski standard EURO.  Nenavadno pa je, da se bodo ob tem podražili ravno električna vozila, ki veljajo za najčistejša.

Uredništvo6 dni

Prihod novega leta so pričakali na številnih zabavah, ki so med pripadniki pravoslavne veroizpovedi potekale tudi v Sloveniji.

Uredništvo1 teden

Prvopodpisnik, poslanec Matjaž Han si prizadeva za povečanje varnosti na avtocestah, pa tudi večjo prometno urejenost in pretočnost prometa.

Uredništvo1 teden

Pred mesecem dni je Adam prejel terapijo. Napovedali so, da bo moral biti sedaj 50 dni v strogi izolaciji  in karanteni, ob 24-urni prisotnosti njegove mame, po najmanj mesečni hospitalizaciji sledijo pogoste kontrole in pregledi v Milanu.

Uredništvo1 teden

Samoorganizirane četrtne in krajevne skupnosti ponovno vabijo na zborovanje.

Uredništvo1 teden

Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 11 °C.

Uredništvo1 teden