Slovenija

Napovedal je, da se bo s predsednikom vlade pogovoril o datumu odstopa kot ministra za obrambo. Ne želi namreč, da bi njegov odstop povzročil nevšečnosti trenutni vladi.

Uredništvo2 dneva

Za mesto predsednika sta se sicer potegovala še dolgoletni vodja Karel Erjavec in jeseniški občinski svetnik Borut Stražišar.

Uredništvo3 dnevi

Do 21. januarja se zbirajo prijave za dopolnilni pouk srbščine, ki ga sofinancirata slovenska in srbska vlada.

Uredništvo3 dnevi

Začetek letošnjega že 60. Kurentovanja bo na Ptuju 2. februarja, točno ob polnoči na domačiji 2. princa karnevala Matevža Zokija v Budini pri Ptuju.

Gabrijel Toplak4 dnevi

Že letos naj bi bil opazen porast števila potekal veljavnost osebnih dokumentov, medtem ko bo največ osebnih izkaznic in potnih listov poteklo leta 2022.

Gabrijel Toplak4 dnevi

K nam je prispelo kar 6570 kilogramov okuženega mesa, ki je žal že romalo do končnega potrošnika. Uprava za varno hrano je meso že odpoklicala.

Uredništvo4 dnevi

Na koprskem okrožnem sodišču so danes zaključili izvedbo predobravnavnih narokov za obdolžene v zadevi Marina. Zagovorniki obdolženih so ponovno opozorili na prekratek rok za odgovor na nove dokaze, ki jih je prejšnji mesec predložilo tožilstvo.

Uredništvo4 dnevi

Obtoženka je bila lani obsojena na 20 let zapora. Sodnica je na ponovnem sojenju izključila javnost, kar bi lahko pomenilo novo sodno prakso.

Uredništvo4 dnevi

Center za kibernetsko varnost, Si-Cert, znova opozarja pred povečanimi napadi na podjetja preko elektronske pošte.

Uredništvo4 dnevi

Ne pozabite uveljaviti posebno olajšavo za vzdrževane družinske člane za odmero dohodnine za leto 2019.

Uredništvo4 dnevi

Zdravilo, za katerega je bilo treba odšteti dva milijona evrov ter je združilo vso Slovenijo, kot vse kaže učinkuje.

Gabrijel Toplak4 dnevi