Slovenija

Najvišje dnevne temperature bodo v severnih krajih okoli 5, drugod od 7 do 12 °C.

Uredništvo4 dnevi

Psička Lina si je poškodovala hrbtenico. Po tem je imela operacijo tumorja na zadnjici in žal ne more več uporabljati zadnjih tačk. V društvo AniMa prosijo za pomoč pri zbiranju sredstev za nov voziček.

Tea Tošić Golob4 dnevi

S psihologinjo Julijo Peklar smo se pogovarjali o stresu in izčrpanosti. Kaj nas tako obremenjuje in kako obvladati stres?

Tea Tošić Golob4 dnevi

Zaprta bo med priključkoma Vransko in Blagovica proti Ljubljani, v obe smeri bo zaprt tudi uvoz Trojane.

Uredništvo4 dnevi

Naprava, ki je produkt slovenskega znanja in v dizel lahko predela vse vrste komunalnih odpadkov, je plod slovenske znanja.

Uredništvo4 dnevi

Mali Kris, za katerega se je združila vsa Slovenija, je še vedno na opazovanju v Ameriki.

Uredništvo4 dnevi

Vest, ki je včeraj zaokrožila na družabnih omrežjih, je razburila mnoge. V Hoferju so se odločili, da prepovedo ponujanje revije Kralji ulice pred svojimi poslovalnicami.

Tea Tošić Golob5 dni

Zaradi kompleksnosti postopkov pri nekaterih izvajalcih zdravstvene dejavnosti so nastale nejasnosti v izmenjavi podatkov med njimi in njihovimi informacijskimi sistemi ter centralnim sistemom eNaročanje.

Uredništvo5 dni

Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost.

Uredništvo5 dni

Za upokojence se bodo prazniki začeli z višjimi pokojninami.

Daniela Leskovar5 dni

Se bo vojakom ob prvi sklenitvi pogodbe o zaposlitvi za najmanj pet let ali za popolnitev začasne sestave, zlasti za opravljanje vojaške službe izven države, izplačala posebna denarna nagrada?

Uredništvo5 dni