Slovenija / Stran 2

Lani poleti so trojico policistov iz Kranja izredno odpustili, potem ko je v javnost pricurljal posnetek, kako trojica z mladoletnico v policijskem vozilu popiva in kadi.

Uredništvo5 dni

Zakonodaja za uporabo električnih skirojev je povsem zastarela in ne zajema novih trendov. Električni skiroji pa so postali problem, ki ga je zakonsko potrebno urediti, saj predstavljajo potencialno nevarnost za voznika kot tudi preostale udeležence prometa.

Uredništvo5 dni

Kandidati bodo zadolženi za opravljanje nalog varovanja schengenske meje in varovanja objektov, predvidoma na območju policijskih uprav Koper in Novo mesto.

Uredništvo6 dni

Deloglasnik, prvi zaposlitveni portal v Sloveniji te čaka s super novimi možnostmi. Začelo se je novo šolsko leto, z njim pa tudi nove ponudbe aktualnih priložnosti za prosta delovna mesta. Za vas bomo vsak teden izluščili nekaj najbolj zanimivih in aktualnih delovnih mest širom Slovenije.

Uredništvo7 dni

V Sloveniji ukinjajo izdelke, ki vsebujejo kanabinoid konoplje CBD. Kanabinoid je znan po številnih zdravilnih učinkih, a ne omamlja, zato je bil do sedaj dokaj neproblematičen.

Vanja Čiček6 dni

Povprečna neto plača je bila sicer najvišja v finančnih in zavarovalniških dejavnostih, kjer je znašala 1555,40 evra.

Uredništvo6 dni

Zjutraj in deloma dopoldne se bo po kotlinah in dolinah zadrževala megla.

Uredništvo7 dni

Danes in jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost.

Uredništvo1 teden

Lastniki nepremičnin bodo lahko preko spleta preverili, kakšna je vrednost njihove nepremičnine na dan 27. junij 2019, oddali pripombe in predloge na modele, ki bodo za izračun vrednosti uporabljeni za njihovo občino.

Gabrijel Toplak1 teden

V Sloveniji je mreža avtomatskih defibrilatorjev precej gosto posejana, saj so pri nenadnem srčnem zastoju ključne sekunde in takojšnja pomoč. V praksi se jih sicer še zmeraj boji uporabljati veliko ljudi, prav tako pa so, po poročanju Radia Maribor, zelo slabo vzdrževani. Pokvarjenih bi jih naj bila kar petina, nepopolne pa so tudi evidence, kje so nameščeni.

Uredništvo1 teden

Ministrstvo za notranje zadeve prodaja službenega psa pasme nemški kratkodlaki ptičar z imenom Fire. Skotil se je bil 13. aprila 2016 in je mikročipiran, ima potni list. Rok za oddajo ponudb je 27. september 2019

Uredništvo1 teden