Slovenija / Stran 2

Pozivamo bralce, da tudi sami posredujete vprašanja, ki jih naj zastavimo kandidatom za poslance iz severovzhodne Slovenije.

Uredništvo4 dnevi

Zakaj konoplje ne bi gojili na lastni zemlji, kot smo jo nekoč? To so storile že vse naše sosednje države, vključno s Hrvaško. V Sloveniji so namreč odlični pogoji za uspešno rast te plemenite rastline. Pa vendar našo državo v ozadju očitno vodijo uradniki …

Vanja Čiček5 dni

Sindikalni centrali ZSSS in Pergam sta danes opozorili, da ne bosta pristali na spremembe zakona o minimalni plači, ki bi se lahko po tiho pripravljale na zahtevo delodajalcev

Uredništvo4 dnevi

Slovenija je v obdobju od 2015 do 2018 javni dolg znižala za 12,5 odstotnih točk BDP.

Uredništvo5 dni

Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 11, na Primorskem do 16 °C.

Uredništvo5 dni

Razkrito je ozadje afere Trener ponuja alkohol. Pobudniki gibanja Ker alkohol ni mleko so dogodek zrežirali. Poglejte video in razširite glas o problematiki alkohola v Sloveniji.

Uredništvo5 dni

Odvil se je Slovesni dan prostovoljstva, kjer so podelili različne nazive. Dr. Ninna Kozorog je prejela priznanje Naj prostovoljka v javni upravi.

Tea Tošić Golob5 dni

Danes, v torek ob 20h, se bodo na NET TV drugič soočili kandidati za evropske poslance.

Uredništvo5 dni

Kandidatka SMC za evropsko poslanko Helena Cvikl je danes v Mariboru gostila predsednika SMC Mira Cerarja in župana Sašo Arsenoviča.

Uredništvo5 dni

Danes bo pretežno oblačno, na vzhodu se bodo še pojavljale manjše padavine. Na Primorskem bo še pihala burja, drugod severni veter. Tudi jutri bo večinoma oblačno in deževno.

Tjaša Lešnik6 dni

Direkcija za infrastrukturo je omejila tranzitni tovorni promet na širšem severovzhodnem delu države med mejnima prehodom Bistrica ob Sotli in Središče ob Dravi

Uredništvo6 dni