24-letni Velenjčan, ki se spopada s hodgkinovim limfomom, je bil izbran za gersonovo terapijo, a zanjo nima dovolj denarja.

Foto: Velenjcan.si

24-letni Bil Šinkovec iz Velenja se že od svojega dvanajstega leta spopada s hudo boleznijo oziroma hodgkinovim limfomom. Gre za rakavo obolenje mladih, a se mladenič vseeno na vso moč bori proti bolezni, živi zdravo in išče vedno nove celostne pristope k bolezni.

Potrebuje dobrih 8.000 evrov

Tokrat je 24-letnik s pomočjo novih zdravniških posvetov, kot poročajo na portalu Velenjčan.si pripravil nov načrt zdravljenja. Ozdravel bi lahko namreč z gersonovo terapijo, za katero je bil izbran kot primeren kandidat v Budimpešti na Madžarskem. A zanjo, žal, nima dovolj denarja. S terapijo mora pričeti čim prej, potrebuje pa dobrih 8.000 evrov.

Ob najtežjih trenutkih mu ob strani stoji mama

Velenjčan je že od svojega dvanajstega leta prikrajšan od veliko dobrega, ob najtežjih trenutkih pa mu ob strani stoji mama Maja. In tokrat, še poročajo, mu lahko pomagamo vsi; prostovoljne prispevke zbirajo na transakcijskem računu Sklada Ivana Krambergerja št. SI56 02922-0019831742 s pripisom za Bila, sklicna številka 7226. Odprte so tudi SMS-donacije na številko 1919, in sicer s ključno besedo KRAMBERGER ali KRAMBERGER5, kjer boste prispevali 5 evrov.