Psička Lina si je poškodovala hrbtenico. Po tem je imela operacijo tumorja na zadnjici in žal ne more več uporabljati zadnjih tačk. V društvo AniMa prosijo za pomoč pri zbiranju sredstev za nov voziček.

V društvu AniMa – Animals Matter prosijo za pomoč. Psička Lina je v njihovi oskrbi odkar si je poškodovala hrbtenico. Po tem je imela operacijo tumorja na zadnjici in žal ne more več uporabljati zadnjih tačk. »Skrb za Lino smo prevzeli v društvu Anima in ji intenzivno iščemo najboljši domek. A to ni zgodba o iskanju doma za Lino,« pojasnijo. Prioriteta je nov invalidski voziček. Starega so si namreč izposodili pred približno letom dni in ni bil narejen po merah za Lino. Sedaj je voziček popolnoma razpadel, popravilo več ni možno.

»Nov voziček bo izdelan po meri in bo kvaliteten, z velikimi kolesi, ker Lina v začasnem domu sedaj preživlja veliko časa zunaj na sprehodih in v igri s svojim pasjim bratcem,« dodajo v AniMa – Animals Matter. Strošek vozička znaša 280 evrov. V zadnjih dneh so del sredstev že uspeli zbrati, upajo še na dodatne zbrane donacije, da bo Lina kmalu deležna novega vozička, brez katerega se ne more gibati.

Pomagate lahlko tudi vi:

Društvo za dobrobit živali AniMa
Ekartova ulica 25
2204 Miklavž na Dravskem polju

TRR: SI56 04515 0002 5344 39
Namen: LINA

Paypal:
info@animals-matter.com

ANIMA5 na 1919