Dinamo je Keku ponudil plačo, ki trikrat višja, kot jo ima Kek kot selektor Slovenije. Z bonusi bi v Zagrebu zaslužil približno 800.000 evrov na leto.

Kot smo danes že poročali je Matjaž Kek prejel ponudbo Dinama iz Zagreba. Kek je o ponudbi obvestil predsednika Nogometne zveze Slovenije Radenka Mijatovića, ki je dal Keku en teden za razmislek.

Neimenovani vir je za hrvaški portal navedel, da so Zagrebčani zelo agresivni pri snubljenju slovenskega trenerja. “Ko gre za finančno moč, se ne moremo kosati z Zagrebom,” je povedal ta vir. “Dinamo Keku ponuja plačo, ki trikrat višja, kot jo ima Kek kot selektor Slovenije. Z bonusi bi v Zagrebu zaslužil približno 800.000 evrov na leto,” navaja Index.hr.

Nogometna zveza Slovenije je na družabnih omrežjih sporočila, da Kek nadaljuje z vodenjem slovenske reprezentance skladno s pogodbo, ki jo ima sklenjeno z NZS.

Kek je, kot poroča STA, sicer prejel ponudbo zagrebškega Dinama, a ne bo v prihodnje treniral najmočnejšega hrvaškega kluba. Po pogovoru z vodstvom NZS ostaja selektor slovenske izbrane vrste, ki jo vodi od novembra 2018.

Več sledi.