Poletni dopusti so že mimo, saj smo že pošten zakorakali v jesen in temu primerna je tudi ponudba delovnih mest širom Slovenije. Deloglasnik vas tudi tokrat čaka z novimi možnostmi.

Deloglasnik, prvi zaposlitveni portal v Sloveniji vas čaka s super novimi možnostmi. Ker se poletni dopusti bližajo koncu, je ponudba delovnih mest izjemno pestra. Za vas bomo vsak teden izluščili nekaj najbolj zanimivih in aktualnih delovnih mest širom Slovenije.

1. Čistilec – Sobar (m/ž) – delodajalec: Tristar d.o.o.

Podjetje išče zanesljivo in natančno osebo za namene čiščenja apartmajev. Delo poteka na eni enoti v osrednjeslovenski regiji. Dopoldansko delo je plačano po dogovoru oz. cca 30 €.

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ:

2. Komercialist v klicnem centru za podporo strankam (m/ž) – delodajalec: BARTOG PROIZVODNO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O.

Eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju distribucije pnevmatik v svojo ekipo vabi komercialista v klicnem centru za podporo strankam pri prodaji avtomobilskih delov in pnevmatik za lokacijo v Trebnjem in Ljubljani (več delovnih mest). Delovno mesto se ponuja  za 3 mesece z možnostjo podaljšanja.

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ:

3. Prodajalec avtomobilskih delov in pnevmatik (m/ž) – delodajalec: BARTOG PROIZVODNO IN TRGOVSKO PODJETJE D.O.O.

Eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju distribucije pnevmatik v svojo ekipo vabi prodajalca avtomobilskih delov in pnevmatik na novi lokaciji v Ljubljani (več delovnih mest). Delovno mesto zajema prodajo blaga v trgovini z avto deli in pnevmatikami, skrb za zalogo in prodajni asortima, iskanje novih strank in urejanje trgovine. Delovno mesto se ponuja za 3 mesece z možnostjo podaljšanja.

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ:

3. Monter inštrumentov za kemijske analize (m/ž) –  delodajalec: InMediaRes d.o.o.

Podjetje Išče kandidata za delovno mesto: Monter inštrumentov za kemijske analize (m/ž), katerega naloge zajemajo montažo, vzdrževanje in popravilo inštrumentov za kemijske analize. Delovno mesto se ponuja za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesecev (izobraževanje v tujini).

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ:

4. Kuhar (m/ž) –  delodajalec: Hit Alpinea d.d.

Vodilno podjetje  na področju turizma in hotelirstva v Kranjski Gori v svojo ekipo vabi novega kuharja, katerega delovno mesto zajema pripravo jedi v penzionski ponudbi, pripravo jedi po naročilu, izvajanje standardov, navodil in normativov s področja gostinstva… Za delovno mesto se zahteva najmanj 1 leto delovnih izkušenj z delom v kuhinji oz. na področju kulinarike.

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ:

5. Natakar (m/ž) – delodajalec: Hit Alpinea d.d.

Vodilno podjetje  na področju turizma in hotelirstva v Kranjski Gori v svojo ekipo vabi osebo, ki jo veseli delo v gostinstvu in si želi novih izzivov. Za delovno mesto se zahteva najmanj 1 leto delovnih izkušenj z delom v strežbi oz. na področju gostinstva in aktivno znanje slovenskega jezika ter pogovorno znanje enega tujega jezika.

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ:

6. Čistilec – Sobar (m/ž)  – delodajalec: Hit Alpinea d.d.

Si želite pridružiti kolektivu vodilnega podjetja na področju turizma in hotelirstva v Kranjski Gori? So samostojnost, redoljubnost, urejenost in pozitivna naravnanost lastnosti, s katerimi se lahko zlahka poistovetite? Potem je delovno mesto Čistilec – Sobar (m/ž) kot nalašč za vas.  Delodajalec ponuja delo za čas zimske sezone z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ:

7. Natakar (m/ž) – delodajalec: PELMAR, GOSTINSTVO IN STORITVE, D.O.O.

Išče se kandidat za strežbo v manjšem baru v podhodu železniške postaje v Ljubljani. Delo poteka večinoma v popoldanskem času od 14:00 do 20:00 ure. Možnost dela za določen ali nedoločen čas s poskusno dobo 1 meseca.

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ:

8. Zobozdravnik – doktor dentalne medicine z licenco (m/ž) delodajalec: Oxi Dent – Lami d.o.o.

Išče se kandidat za delovno mesto: Zobozdravnik (m/ž), katerega delo bo zajemalo izvajanje zobozdravstvene oskrbe v zobni ordinaciji na Koroškem.

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ:

9. Vodja kontrolinga (m/ž) – delodajalec: Knauf Insulation d.o.o.

Podjetje Knauf Insulation Škofja Loka kot del koncerna Knauf Insulation z več kot 40 obrati po vsem svetu v svojo ekipo vabi osebo, ki jo zanima delo v mednarodnem okolju, stimulativno plačilo ter možnost nadaljnjega poklicnega in osebnega razvoja. Delo za nedoločen čas s poskusnim obdobjem.

Več o delovnem mestu si lahko preberete TUKAJ: