Nerazvrščeno

Ob zaključku prireditve organizatorji napovedujejo še govore in kratek kulturni program.

Uredništvo5 mesecev

Na potek prometa po državi naj bi vplivala tudi dela na območjih cestninskih postaj.

Uredništvo5 mesecev

Do uveljavitve interventnega zakona prihaja teden dni po napadu medvedke z mladičema na 80-letno žensko v kraju Vrh nad Želimljami v občini Škofljica.

Uredništvo5 mesecev

V Slovenski Bistrici so pripravili in očistili bazen, ki bo samo danes brezplačen za uporabo.

Uredništvo6 mesecev

V nedeljo bodo na več lokacijah po Mariboru postavljene premične zapore.

Uredništvo6 mesecev

Liverpool je sinoči z zmago nad Tottenhamom osvojil šesti naslov najboljšega v Evropi, zato je igralce danes na ulicah mesta Beatlesov pričakalo na tisoče zvestih navijačev.

Vanja Čiček6 mesecev

Specialist patologije, doc. dr. Iztok Kos je spregovoril o poti, ki jo mora oseba prehoditi, da postane zdravnik in o tisti, ki jo lahko ubere, če želi postati poslanec. Tudi trud in življenje enega in drugega je kot dan in noč.

Vanja Čiček6 mesecev

Gre za inovativno metodo recikliranja tekstila do najmanjših molekul. Stara obleka lahko tako postane surovina za lepilo, gorivo ali celo plastenka. Iz tekstila želijo preiti tudi na plastiko.

Uredništvo6 mesecev

Doktor mikrobiologije in ekolog Gorazd Janez Pretnar, kandidat za evroposlanca iz stranke Zeleni Slovenije, je Slovenskim železnicam, v kolikor bodo naprej uporabljali glifosat, zagrozil s kazensko ovadbo.

Vanja Čiček7 mesecev

Ste izkoristili ves prostor? Je soba usmerjena na pravo stran neba? Zračite “na kip”? Odgovore imajo strokovnjaki iz “mansarde”.

Oglasno Sporočilo7 mesecev

Za nujna vlaganja v stavbe oziroma stanovanja letno odštejejo dober milijon evrov, primanjkljaj na računu pa pokrivajo s prodajo najbolj dotrajanih stanovanj. Za to se po besedah direktorice Tanje Vindiš Furman odločajo tudi zato, ker njihovo vzdrževanje terja visoke stroške.

Uredništvo7 mesecev