Nerazvrščeno

Policisti so ga ustavili v četrtek dopoldne v naselju Lormanje.

Uredništvo6 mesecev

Na današnjem srečanju so predstavniki Univerze v Mariboru, mestnih in občinskih skupnosti ter gospodarstva podpisali tripartitno slavnostno listino o sodelovanju na Pametni mestni platformi Univerze v Mariboru.

Uredništvo6 mesecev

Nagrajeni Doc. dr. Matej Črepinšek je bil nagrajen s priznanjem Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju za načrtno popularizacijo pri ozaveščanju mladih o pomenu tehniških poklicev za prihodnost družbe in države.

Uredništvo6 mesecev

V Kamniku se danes začenja zaključni odbojkarski turnir slovenskega pokala, kjer se bosta predstavila oba mariborska prvoligaša.

Petra Bombek7 mesecev

Čeprav bi morala biti prenova Streliške ceste končana že konec leta, se je zaključek del prestavil, saj še niso dokončane vse plasti asfalta.

Tea Tošić Golob7 mesecev

Policisti so 18-letniku našli prepovedane pirotehnične izdelke v prtljažniku sredi Ptuja, državljanu Nemčije pa na Mednarodnem mejnem prehodu v Zavrču.

Uredništvo7 mesecev

Drugi krog predvolilne kampanje za predsednika Hrvaške bo to nedeljo. Predstavljamo nekaj najbolj nespretnih izjav aktualne predsednice Kolinde Grabar Kitarović pred današnjim soočenjem ob 20.05 na HTV.

Uredništvo7 mesecev

Za projekte sodelovanja med lokalnimi akcijskimi skupinami na voljo 3,1 milijona evrov

Uredništvo8 mesecev

Luki Dončiću je ob prodoru, ko je stopil na košarkarski copat Kendricka Nunna, obrnilo desni gleženj.

Uredništvo8 mesecev

Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 8 stopinj Celzija.

Uredništvo9 mesecev

Preiskovalna komisija Državnega zbora o ugotavljanju zlorab in negospodarnega ravnanja v Družbi za upravljanje terjatev bank.

Uredništvo9 mesecev