DOGODKI

Nerazvrščeno

Z namenom promocije lesa in lesnih izdelkov se je 19. septembra odprla razstava “Čar lesa” na Dvorcu Strmol v Rogatcu.

Pija Ferk5 dni

Ryanair, evropski prvak letalskih prevozov, je objavil svoj največji zimski vozni red za Zagreb s kar 19 linijami, vključno z novo linijo na španski otok Lanzarote in povečanimi frekvencami na povezavah do Basla, Dublina, Goteburga, Malagija, Malte, Memingena in Pariza.

Pija Ferk2 tedna

Aprila leta 2022 je bil podpisan protokol o nadaljnji uresničitvi infrastrukturnih projektov v širšem območju Maribora s strani župana Mestne občine Maribor Saša Arsenoviča, ministra za infrastrukturo Jerneja Vrtovca in župan občine Hoče – Slivnica dr. Marka Soršaka.

Pija Ferk2 tedna

Sumov fizičnega nasilja zaposlenega nad bolnikom ter sumov groženj zaenkrat niso potrdili.

Uredništvo2 tedna

Športno podjetje Nike je beležilo velik porast spletne prodaje med in po epidemiji koronavirusa. Izvršni direktor Nike John Donahoe je za BBC dejal, da bi lahko bil prehod na spletno prodajo stalen trend.

Uredništvo2 tedna

Moški je v nedeljo v italijanskem kraju Alatri vozil po cesti in predvajal v živo na družbenem omrežju. Pri tem je čelno trčil v vozilo matere, ki je prevažala dva otroka. Posledično so v trku bili poškodovani vsi trije, deklico so morali iz vozila reševati gasilci.

Uredništvo2 tedna

Območno združenje Rdečega Križa Maribor je tudi letos popeljalo na počitnice v Punat ne le otroke, ampak tudi odrasle.

Pija Ferk3 tedni

Le redkokje se bodo temperature povzpele čez 20 stopinj.

Uredništvo4 tedni

To sta prva dva montažna mostova na Koroškem po ujmi.

Uredništvo1 mesec

Nad naše kraje prihajajo nevihte. Ljudje poskrbimo za zaščito premoženja vse prevečkrat pa pozabimo na živali.

Uredništvo2 meseca

Vseslovensko združenje malih deležnikov (VZMD) operaterjem očita, da so naročnike v zadnjih petih letih oškodovali zaradi enostranskega dvigovanja cen naročniških paketov ter brez vnaprej predvidenih razlogov in metode zvišanja cene.

Uredništvo3 meseci