Nerazvrščeno

Ste izkoristili ves prostor? Je soba usmerjena na pravo stran neba? Zračite “na kip”? Odgovore imajo strokovnjaki iz “mansarde”.

Oglasno Sporočilo2 dneva

Za nujna vlaganja v stavbe oziroma stanovanja letno odštejejo dober milijon evrov, primanjkljaj na računu pa pokrivajo s prodajo najbolj dotrajanih stanovanj. Za to se po besedah direktorice Tanje Vindiš Furman odločajo tudi zato, ker njihovo vzdrževanje terja visoke stroške.

Uredništvo1 teden

V širšem mestnem središču bi bilo najprej na voljo 120 koles, potem pa bi se območja izposoje širila po potrebi.

Uredništvo3 tedni

Okoli pol sedme ure zjutraj je na avtocesti A1 prišlo do prometne nesreče, v kateri sta trčili tovorno in kombinirano vozilo.

Uredništvo1 mesec

Pravno osebo lahko doleti globa od 2000 do 15.000 evrov, samostojnega podjetnika ali posameznika, ki samostojno opravlja dejavnost, pa od 800 do 12.000 evrov.

Uredništvo1 mesec

Zaprta bosta tudi uvoza Trojane v obe smeri, zato v prometno-informacijskem centru za državne ceste pričakujejo zastoje.

Uredništvo2 meseca

Županu, občinski upravi in mestnemu svetu bodo predlagali, da pred končnim poročilom nadzornega odbora ne podprejo predloga povišanja cen ravnanja z odpadki.

Uredništvo2 meseca

Za zainteresirane bodo v naslednjem tednu pripravili tudi dva informativna sestanka.

Uredništvo2 meseca

Najnižjo povprečno starost umrlih beležimo ravno v podravski regiji, ta je 80,5 let.

Tea Tošić Golob2 meseca

Ta vikend bo potekal že 40. tradicionalni rez Stare trte, kateremu so letos naklonjene tudi pomladne temperature.

Karin Kočevar3 meseci

Družba Elektro Maribor je konec leta zaključila enoletni slovensko-japonski projekt pametnih omrežij in pametnih skupnosti Nedo z imenom Premakni porabo, ki so ga peljali v sodelovanju z družbo Hitachi in Elesom.

Uredništvo3 meseci