Nerazvrščeno

Na presenečenje tudi nekaterih vodilnih v podjetju je bila prodaja pametnih telefonov rekordna in je dosegla 240 milijonov enot.

Uredništvo4 dnevi

V Kamniku se danes začenja zaključni odbojkarski turnir slovenskega pokala, kjer se bosta predstavila oba mariborska prvoligaša.

Petra Bombek4 dnevi

Čeprav bi morala biti prenova Streliške ceste končana že konec leta, se je zaključek del prestavil, saj še niso dokončane vse plasti asfalta.

Tea Tošić Golob1 teden

Drugi krog predvolilne kampanje za predsednika Hrvaške bo to nedeljo. Predstavljamo nekaj najbolj nespretnih izjav aktualne predsednice Kolinde Grabar Kitarović pred današnjim soočenjem ob 20.05 na HTV.

Uredništvo3 tedni

Za projekte sodelovanja med lokalnimi akcijskimi skupinami na voljo 3,1 milijona evrov

Uredništvo1 mesec

Luki Dončiću je ob prodoru, ko je stopil na košarkarski copat Kendricka Nunna, obrnilo desni gleženj.

Uredništvo1 mesec

Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 8 stopinj Celzija.

Uredništvo2 meseca

Preiskovalna komisija Državnega zbora o ugotavljanju zlorab in negospodarnega ravnanja v Družbi za upravljanje terjatev bank.

Uredništvo2 meseca

V večernih urah je zagorelo v stanovanjskem objektu

Uredništvo2 meseca

Slovensko podjetje, ki skrbi za učinkovito prezračevanje vaših domov, briljira tako v slovenskem kot tudi v svetovnem merilu. Izkušnje uporabnikov pričajo o tem, da so mnoge nagrade, ki jih podjetje pobira kot za stavo, več kot upravičene…

Uredništvo2 meseca

Pred prihajajočo zimsko sezono smo preverili, kakšna ponudba bo obiskovalcem »našega hriba« na voljo v tamkajšnjih kočah.

Gabrijel Toplak2 meseca