Nerazvrščeno

V veliko pomoč pri pripravi, razstavljanju in podobnem, predvsem pri manjših obrtnikih in podjetnikih je Območna obrtno-podjetniška zbornici Maribor.

Gabrijel Toplak2 tedna

V Sloveniji imamo trenutno tri različna odlagališča radioaktivnih odpadkov, kmalu bo le eno, in sicer na Krškem. Preverili smo, kako so radioaktivni odpadki zavarovani in kakšen je njihov vpliv na okolje.

Vanja Čiček2 tedna

Big Bang v zadnje četrtletje letošnjega leta vstopa z novo strategijo, s katero namerava v naslednjih treh letih prihodke povečati za 50 milijonov evrov, na več kot 180 milijonov evrov.

Uredništvo1 mesec

Letos smo v Mariboru zabeležili kar 50-kratno porast mišje mrzlice. V UKC Maribor ocenjujejo, da bo število bolnikov postopoma upadalo.

Tea Tošić Golob2 meseca

»Počitnice s prijatelji« na Zvezi prijateljev mladine se bodo naslednji teden prevesile v drugo polovico, priložnosti za potepanja in ustvarjanje pa bo tudi v mesecu avgustu še veliko.

Uredništvo2 meseca

V noči na 9. 7. je nekdo odtujil avtomobil znamke Volkswagen Tiguan bele barve, letnik 2015.

Uredništvo3 meseci

Svet zavoda na Srednji šoli za oblikovanje Maribor naj bi odločitev v skladu z zakoni in pravilnikom razkril po končanem postopku.

Uredništvo3 meseci

Na potek prometa po državi naj bi vplivala tudi dela na območjih cestninskih postaj.

Uredništvo3 meseci

Današnje sobota bo minila v znamenju pretežno jasnega vremena, jutri pa bo spet vroče.

Uredništvo3 meseci

Do uveljavitve interventnega zakona prihaja teden dni po napadu medvedke z mladičema na 80-letno žensko v kraju Vrh nad Želimljami v občini Škofljica.

Uredništvo3 meseci

Ob zaključku prireditve organizatorji napovedujejo še govore in kratek kulturni program.

Uredništvo3 meseci