Nerazvrščeno

V noči na 9. 7. je nekdo odtujil avtomobil znamke Volkswagen Tiguan bele barve, letnik 2015.

Uredništvo1 teden

Svet zavoda na Srednji šoli za oblikovanje Maribor naj bi odločitev v skladu z zakoni in pravilnikom razkril po končanem postopku.

Uredništvo3 tedni

Na potek prometa po državi naj bi vplivala tudi dela na območjih cestninskih postaj.

Uredništvo3 tedni

Do uveljavitve interventnega zakona prihaja teden dni po napadu medvedke z mladičema na 80-letno žensko v kraju Vrh nad Želimljami v občini Škofljica.

Uredništvo3 tedni

Ob zaključku prireditve organizatorji napovedujejo še govore in kratek kulturni program.

Uredništvo3 tedni

V Slovenski Bistrici so pripravili in očistili bazen, ki bo samo danes brezplačen za uporabo.

Uredništvo3 tedni

V nedeljo bodo na več lokacijah po Mariboru postavljene premične zapore.

Uredništvo1 mesec

Liverpool je sinoči z zmago nad Tottenhamom osvojil šesti naslov najboljšega v Evropi, zato je igralce danes na ulicah mesta Beatlesov pričakalo na tisoče zvestih navijačev.

Vanja Čiček2 meseca

Specialist patologije, doc. dr. Iztok Kos je spregovoril o poti, ki jo mora oseba prehoditi, da postane zdravnik in o tisti, ki jo lahko ubere, če želi postati poslanec. Tudi trud in življenje enega in drugega je kot dan in noč.

Vanja Čiček2 meseca

Gre za inovativno metodo recikliranja tekstila do najmanjših molekul. Stara obleka lahko tako postane surovina za lepilo, gorivo ali celo plastenka. Iz tekstila želijo preiti tudi na plastiko.

Uredništvo2 meseca

Doktor mikrobiologije in ekolog Gorazd Janez Pretnar, kandidat za evroposlanca iz stranke Zeleni Slovenije, je Slovenskim železnicam, v kolikor bodo naprej uporabljali glifosat, zagrozil s kazensko ovadbo.

Vanja Čiček2 meseca