Nerazvrščeno

Zaradi velikosti so v SVZ Hrastovec veliki porabniki zaščitnih sredstev, saj je v zavodu skupno kar 640 stanovalcev in 480 zaposlenih, za katere morajo poskrbeti da bodo lahko varno opravljali delo. Trenutno v zavodu ni bil zabeležen primer okužbe z koronavirusom.

Uredništvo4 dnevi

Četudi v dogodku ni bil nihče poškodovan, so policisti na območju Zreč pridržali 50-letnega moškega.

Uredništvo2 tedna

Miha Recek je sprejel predlog dr. Fištravca, da se Svetniški klub Liste župana Andreja Fištravca preoblikuje v Klub samostojnih svetnikov in napovedal, da bodo to formalno spremembo izvedli v prihodnjih dneh. Medtem Fištravec zapušča politično sceno, posvetil se bo drugim projektom.

Uredništvo2 meseca

Na današnjem srečanju so predstavniki Univerze v Mariboru, mestnih in občinskih skupnosti ter gospodarstva podpisali tripartitno slavnostno listino o sodelovanju na Pametni mestni platformi Univerze v Mariboru.

Uredništvo2 meseca

Nagrajeni Doc. dr. Matej Črepinšek je bil nagrajen s priznanjem Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju za načrtno popularizacijo pri ozaveščanju mladih o pomenu tehniških poklicev za prihodnost družbe in države.

Uredništvo2 meseca

Na presenečenje tudi nekaterih vodilnih v podjetju je bila prodaja pametnih telefonov rekordna in je dosegla 240 milijonov enot.

Uredništvo3 meseci

V Kamniku se danes začenja zaključni odbojkarski turnir slovenskega pokala, kjer se bosta predstavila oba mariborska prvoligaša.

Petra Bombek3 meseci

Čeprav bi morala biti prenova Streliške ceste končana že konec leta, se je zaključek del prestavil, saj še niso dokončane vse plasti asfalta.

Tea Tošić Golob3 meseci

Policisti so 18-letniku našli prepovedane pirotehnične izdelke v prtljažniku sredi Ptuja, državljanu Nemčije pa na Mednarodnem mejnem prehodu v Zavrču.

Uredništvo3 meseci

Drugi krog predvolilne kampanje za predsednika Hrvaške bo to nedeljo. Predstavljamo nekaj najbolj nespretnih izjav aktualne predsednice Kolinde Grabar Kitarović pred današnjim soočenjem ob 20.05 na HTV.

Uredništvo3 meseci

Za projekte sodelovanja med lokalnimi akcijskimi skupinami na voljo 3,1 milijona evrov

Uredništvo4 meseci