Nerazvrščeno

Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 8 stopinj Celzija.

Uredništvo2 tedna

Preiskovalna komisija Državnega zbora o ugotavljanju zlorab in negospodarnega ravnanja v Družbi za upravljanje terjatev bank.

Uredništvo2 tedna

V večernih urah je zagorelo v stanovanjskem objektu

Uredništvo3 tedni

Pred prihajajočo zimsko sezono smo preverili, kakšna ponudba bo obiskovalcem »našega hriba« na voljo v tamkajšnjih kočah.

Gabrijel Toplak3 tedni

Študentski svet stanovalcev Študentskih domov Univerze v Mariboru je danes za stanovalce prvič organiziral tradicionalni slovenski zajtrk.

Uredništvo4 tedni

V Ulici kneza Koclja se je nekdo sredi noči znesel nad opozorilnima znakoma, ki voznike opozarjata na bližino »otoka« in mesto, kjer se je moč razvrstiti za zavijanje v naslednjo ulico.

Uredništvo1 mesec

Po sajenju dreves v okolici občinskih vrtcev so v bližini korenskega vrtca skupaj z otroki in ravnateljem šole posadili še javor, ki so v znak hvaležnost ga poimenovali po tamkajšnjem ravnatelju Darku Reberniku.

Gabrijel Toplak1 mesec

V veliko pomoč pri pripravi, razstavljanju in podobnem, predvsem pri manjših obrtnikih in podjetnikih je Območna obrtno-podjetniška zbornici Maribor.

Gabrijel Toplak3 meseci

V Sloveniji imamo trenutno tri različna odlagališča radioaktivnih odpadkov, kmalu bo le eno, in sicer na Krškem. Preverili smo, kako so radioaktivni odpadki zavarovani in kakšen je njihov vpliv na okolje.

Vanja Čiček3 meseci

Big Bang v zadnje četrtletje letošnjega leta vstopa z novo strategijo, s katero namerava v naslednjih treh letih prihodke povečati za 50 milijonov evrov, na več kot 180 milijonov evrov.

Uredništvo4 meseci

Govorili smo z Aleksandro Rober iz salona za nego psov. Povedala nam je kako pomembna je nega psa in kaj vse zajema.

Tea Tošić Golob4 meseci