Nerazvrščeno

Nedavno je mestna hiša dočakala prenovljeno pročelje.

Uredništvo2 dneva

Srednja šola za trženje in dizajn v Mariboru ponuja svojim dijakom in dijakinjam več kot 70 različnih ustvarjalnic. Aranžerski tehniki so se pod taktirko Suzane Thaler lotili okraskov za praznično vzdušje mesta Maribor ter okrasili izložbo pri Modni hiši.

Oglasno Sporočilo7 dni

Ko v zimskih mesecih hitimo po neštetih opravkih, večkrat pozabimo nase, zato naj se v letošnji obvezni zimski opremi za naše telo in naše zdravje znajdeta tudi neprecenljiva vitamina D in C – najlažje kar v obliki dopolnil!

Oglasno Sporočilo1 teden

Mariborski kriminalisti so v dalj časa trajajoči mednarodni preiskavi prišli na sled mednarodni hudodelski združbi.

Uredništvo2 tedna

Policija in Specializirano državno tožilstvo RS se prijeli štiri osebe, ki so tajne podatke posredovale članom kriminalnih združb. Po podatkih policije so podatke o policijskih akcijah posredovali kriminalcem, povezanim s trgovino in proizvodnjo prepovedanih drog.

Uredništvo3 tedni

Popestrila sta praznični ponedeljek.

Uredništvo1 mesec

Kemikal d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo kemičnih izdelkov. Vse se je začelo v Domžalah. Vsi začetni so težki, vendar se z vztrajnostjo, trdim delom in vizijo daleč pride.

Oglasno Sporočilo1 mesec

Mariborsko podjetje 5Start je predstavilo aplikacijo. Z njo je mogoče rezervirati sobo, plačati storitve, odpreti hotelska vrata z virtualnim ključem, naročanje različnih storitev med bivanjem, pa tudi nadzor nad porabo denarja

Uredništvo1 mesec

Slovenski kolesarski as Primož Roglič je zmagovalec jesenske italijanske klasike po Emiliji.

Uredništvo2 meseca

Madžarska ima namreč trenutno večje zaloge omenjenega cepiva od dejanskih potreb po cepljenju z njim.

Uredništvo2 meseca

Čustveni simboli, emotikoni oz. smeški predstavljajo nepogrešljiv del pisne digitalne komunikacije.

Uredništvo2 meseca