Đorđe Balašević se je oglasil svojim oboževalcem. V videoposnetku je dejal, da ni dobro in da okreva v družinski hiši.

Po srčnem infarktu se je Đorđe Balašević na Facebooku končno oglasil številnim oboževalcem. Videoposnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj, je na svojem profilu delila njegova hčerka Beba. V njem je med drugim potrdil, da je bil v bolnišnici štiri dni in da so mu vstavili žilne opornice. »Prvič, da so mi zdravniki nekaj vstavili, navadno mi odstranijo,« se je pošalil.

»Nisem dobro, nikoli več ne bom dobro. Med drugim, še vedno upam, da ne bom dobil svoje ulice v Novem Sadu,« je povedal in dodal, da že nekaj dni okreva v družinski hiši. Dejal je tudi, da se veseli tega meseca zaradi več rojstnih dni, ki jih bodo praznovali v njegovi družini.

Kot še zapišejo na portalu Buka Magazin se je zahvalil svoji publiki, saj je moral prestaviti koncert v Kragujevcu. Nastopiti namerava 28. decembra, a le, če bosta mu njegova zdravnika dala zeleno luč. Vprašljivi so tudi njegovi koncerti v Zagrebu in Osijeku. Z gotovostjo ni mogel potrditi ali jih bo izvedel, je pa obljubil, da se bo kmalu javil svojim oboževalcem z novimi informacijami.