V petek je Damjan Murko, samooklican štajerski slavček, izdal nov video spot Kabriolet.

Rdeča nit Murka, ne samo tega hita, je po besedah ustvarjalca provokativnost, saj ljudje to od njega pričakujejo in želijo. »Vesel sem, da vam lahko dam to po čemer ste dolgo hrepeneli. Novo vele uspešnico KABRIOLET,«  je povedal za Maribor24.si Damjan Murko.

Kot nam je še pojasnil pričakuje odziv, dosti ogledov na YouTubu. Murko je še povedal, da od kar je bil spot izdan v petek še ni prejel negativnega komentarja publike, kar ga preseneča.

Štajerski slavček se želi s hitom približati Šoku in po njegovem mnenju to že uspeva, saj je po dveh dneh izdaje prejel že 50 tisoč ogledov.

Pri spotu je sodelovalo več ljudi. Izpostavil je Jana Klobaso, ki je zmagal na resničnostni oddaji Kmetija in Tadeja Trnovška, ki je striptizer zanimiv za ženske oči. »Da ne bomo gledali samo žensk,« se je pošalil Murko.

Načrti za prihodnost

Načrtov za prihodnost ni, saj se Murko prepušča usodi in naključju. Je pa povedal, da bi rad začel delati na tujem področju in zaradi tega že v soboto potuje na Krk, kjer si ga želijo tako Slovenci kot tujci.