V spotu nastopata tudi mlada pevca iz okolice Maribora.

Pri Štajerc Production so pripravili božični spot, kjer nastopa devet punc in en fant, glasbeni talenti iz celotne Slovenije. Melodije in besedilo je pripravil znani avtor več glasbenih uspešnic Martin Lesjak.

V videospotu pojejo Ana Grdadolnik iz Lehna na Pohorju, Sara Hlebič iz Kamnice, Stela Tavželj iz Sv.Trojice, Anja Istenič  iz Idrije, Patrik Šabeder iz Dupleka, Lina Cigler in Sara Vitrih iz Šentjanža, Janja Jesenko iz Ljubljane, Urška Potnik iz Radelj in Lana Hubernik iz Voličine.

Ana Grdadolnik, iz Lehna na Pohorju je lani zmagala na Malti med 100 udeleženci iz cele Evrope, in na Bledu (Golden Microphone), ter tako premagala mednarodno konkurenco.

Med pevci je tudi Patrik Šabeder iz Dupleka, ki v pesmi poje najvišje lege in je lani zmagal na festivalu  “Otroci pojejo slovenske pesmi”, ki ga organizira radio Ptuj, prenašala pa ga je tudi TV Slovenija. Petja se uči pri Dadi Kladnik iz Maribora. Kitaro  je odigral Mariborčan Klemen Žnidarič. Glasba je bila posneta v Rušah v studiju Stayerc Production, ki letos praznuje 25 letnico.

Videospot so snemali v planinski koči Merjasec na Voglu.