Niagara cocktail bar & DJV Back in Time predstavljata: Zlata leta dance glasbe v eni noči, tokrat v posebni velikonočni izvedbi in s še bolj posebnim gostom ter hitmejkerjem iz Italije.

Po štirimesečnem premoru bo na mariborski klubski sceni ponovno zaživelo zlato obdobje najboljše  ”dance” glasbe, na katerem bodo v Niagari tokrat gostili posebnega gosta iz Italije – prihaja eden najbolj prepoznavnih italijanskih dance artistov in eden vodilnih figur italijanske klubske dance scene, nepogrešljivi člen enega najbolj popularnih dance radijev M2O ter veliki “hitmejker”, ki še danes polni klube širom Italije in Evrope, na veliki Niagarin velikonočni oder z Live nastopom prihaja DJ ROSS.

V Niagari pripravljajo največji velikonočni dance dogodek do sedaj, na katerem bomo ponovno plesali in se zabavali na največje hite, ki so dolga leta zaznamovali štajersko, v včasih eni največjih diskotek v regiji.

Samo za ta dogodek, v Niagari pripravljajo veliki velikonočni oder, posebno klubsko ozvočenje ter scenske in svetlobne efekte.

Vse to in še več, nas čaka na prihajajočem DJV Back in Time-u.
Pred in po nastopu DJ ROSS-a, bosta za nepozabne glasbene in plesne hite iz takratnega obdobja, vso noč skrbela že uveljavljena dvojica ICE SIMONY & MARTINI.

Petek 19. april je datum, ki ga je potrebno rezervirat za fantastično ekipo Niagare, ki se ji bodo z blagovno znamko DJV Back In Time – DeeJay Voice, pridružili Ice Simony, Martini in legendarni DJ ROSS ter njihove simpatične animatorke in plesalke. Vsi skupaj bodo poskrbeli za nepozaben petkov večer s hiti iz zlatega obdobja dance glasbe, zagotavljajo v Niagari.

To noč bosta za največje glasbene hite iz takratnega obdobja zraven posebnega gosta iz Italije, poskrbela DJ Ice Simony & Martini.

Organizatorji sporočajo, da je zaradi velikega povpraševanja na voljo samo še nekaj miz, zato priporočajo čim prejšnje rezervacije, saj bodo kapacitete kmalu zapolnjene in le z rezervacijo ter nakupom vstopnice (zagotovite si jih lahko v Niagari po predprodajni ceni 5€) si boste lahko zagotovili vstop na dogodek.

Prevzem rezervacij je obvezen do 22. ure.  Starostna omejitev na dogodku je 21 let. Pričetek dogodka je ob 22.uri.

Rezervacije za prihajajoči velikonočni dance spektakel sprejemajo izključno na mail: rezervacije@niagara.si!