Zdaj je tudi uradno, 2CELLOS bosta koncentirala na Štajerskem.

FOTO: Simone Di Luca

Kot smo že poročali, se kmalu obeta velik koncert 2CELLOS v Mariboru. To sta današnjo objavo na družbenem omrežju to potrdila tudi Luka in Stjepan. Nastopila bosta na Snežnem Stadionu v Mariboru in sicer 15. septembra. Vstopnice bodo šle v prodajo ta konec tedna, 18. maja, ob 10. uri

2CELLOS 15.9.2018 na Snežnem Stadionu v MARIBORU 🇸🇮❗🎫 začetek prodaje vstopnic v petek 18. maja ob 10.00 na prodajnih…

Gepostet von 2Cellos Slovenija am Mittwoch, 16. Mai 2018

O tem, da bosta po vsej verjetnosti 2CELLOS nastopila na Štajerskem, smo prvi poročali na našem portalu, zdaj pa sta jasna tudi lokacija in datum.  Mariborčan Luka Šulić je član izjemno priljubljenega 2CELLOS. S Stjepanom Hauserjem koncentirata po vsem svetu, zdaj pa sta tudi uradno potrdila namigovanje, da ju bomo kaj kmalu videl tudi v domačih koncih Luke.

Gostovala po vsem svetu, zdaj se vračata v domačo regijo

Svetovno priznana čelista sta pred nekaj tedni sta izdala singel Perfect, uspešnico Eda Sheerana, marca letos pa sta pripravila še tri koncerte v regiji, in sicer v Areni Zagreb, Spaladium Areni v Splitu in Zetri v Sarajevu. Sledila je kanadska in evropska turneja, ki jo zaključita z velikim vseslovenskim ekskluzivnim open air koncertom v Kopru 29. junija letos.