Robin Schulz prihaja na največji elektronski oder v Sloveniji, na festival Stellar Beat, ki se bo letos že tretjič odvijal ob akumulacijskem jezeru Rogoza.

Z Grammyjem nominiran Robin Schulz prihaja na največji elektronski oder v Sloveniji. Z več kot 200 globalnimi singli v žepu je v samem vrhu svetovne elektronske glasbe. Po nastopih na številnih velikih festivalih, kot so iTunes, Tomorrowland in Ultra Music ter razprodanih turnejah prinaša v Stellar Areno največji vizualno glasbeni spektakel.

Največja nemška zvezda in svetovno znani DJ prihaja na StellarBeat Music Festival

Robin Schulz je edinstven prodor na več platinastih lestvicah dosegel z remiksom »Waves (feat. Mr. Probz)« in s singlom “Prayer In C (feat. Lilly Wood & The Prick)”. Z njim je osvojil iTunes lestvice v 92-ih državah, se prebil med najbolj predvajane pesmi v 68 državah in na prvo mesto globalne Shazam lestvice. S prvim remixom pa je bil nominiran za prestižno Grammy nagrado za ‘Best Remixed Recordings’.

Z izjemnimi nastopi na uglednih prireditvah, kot so londonski iTunes festival, belgijski Tomorrowland, Mayday, Festival One Nature, Miami’s Ultra Music Festival in festival Ultra na Japonskem ter razprodanimi spektakularnimi turnejami po Evropi, ZDA, Aziji in Avstraliji se je umetnik svetovnim velikanom pridružil že pri svojih 30-ih letih. Danes je Robin Schulz prodal skupaj že več kot 7 milijonov izvodov svojih prvih dveh albumov ter z različnimi singli dosegel več kot 2,5 milijarde predvajanj.

Elektronska pustolovščina letošnjega poletja

V kar treh nočeh se bo ob jezeru v Rogozi na treh odrih zvrstilo več kot 50 DJ-ev: Stellar Arena bo gostila največje svetovne zvezdnike in lokalne izvajalce, Undetected oder pa nas bo popeljal po poti raznovrstnih odtenkov techna. Novost bo ‘after’ oder, kjer se bo zabava pričela ob sončnem vzhodu.

Prvo noč StellarBeat festivala bomo v Sloveniji prvič doživeli okultno, a zapeljivo glasbo, ki jo ustvarja za zlato masko skriti Claptone. Obkrožen z občutkom misterija prireja nepozabna glasbena doživetja ter vsakič začara občinstvo. Drugi večer festivala se bo Sloveniji prvič predstavil nizozemski DJ in producent turških korenin Burak Yeter, ki je svetovni vzpon doživel s singlom ‘Tuesday’, največjim hitom zadnjih let. V zvezdni glasbeni areni se jim bodo pridružili tudi turški ˝hitmaker˝ Mahmut Orhan ter izjemno uspešni DJ-i iz Slovenije in širše regije kot so  Mike Vale, Vanillaz, Kosta Radman, Dekova in mnogi drugi.