Na sceni

Dve Mariborčanki, ki sta nastopili tudi v Zvezde plešejo, profesionalni plesali Gordana Grandošek Whiddon in Nina Herič, sta za kraljevo družino zaplesali v londonskem Royal Albert Hallu.

Uredništvo2 meseca

Pet leta skupnega dela že prinaša spodbudne rezultate, saj vinarji povezani v projekt Pubec, beležijo večjo prodajo mladega vina.

Uredništvo3 meseci

Konec tedna Klub mariborskih študentov prireja športno-glasbeno-dobrodelno prireditev Ftrgatev. Z zbiranjem sredstev za plačilno nujno potrebne operacije, bodo pomagali Galu Štefliču.

Uredništvo3 meseci

Tudi letos pripravljajo enega največjih in najglasnejših Halloween dogodkov v mestu.

Oglasno Sporočilo3 meseci

Na najstrašnejši dan v letu v Mariboxu pripravljajo Noč grozljivk, cene vstopnic pa bodo na voljo po posebnih cenah.

Uredništvo3 meseci

Priljubljen glasbenik se ponovno vrača v Slovenijo, kjer bo predstavil nov album VITA CE N’È. V svoji dolgi karieri je očaral milijone ljubiteljev glasbe. Danes sicer slavi rojstni dan.

Uredništvo3 meseci

Svoje moči sta združili dve vodilni podjetji na področju avtomobilizma. Pestra ponudba vozil BMW, ki jih na štajerskem koncu odlično zastopa podjetje Selmar, je dobila dodano vrednost s sklenitvijo sodelovanja s podjetjem AC Schnitzer. 

Oglasno Sporočilo3 meseci

Pretekli petek se je v Niagari odvil prav poseben koncert. Na glasbeno sceno se je namreč vrnila skupina Bepop Ladies, saj tokrat nastopajo brez Simona. Alenka, Tinkara in Ana so še vedno tako energične, kot pred 15 leti, oboževalci pa so njihove vrnitve na odre izredno veseli.

Uredništvo3 meseci

Zabave željni bodo odslej na svoj račun prišli vsak vikend. V enem izmed večjih disko klubov, ki se nahaja v občini Sveta Ana in je od avtocestnega izvoza Lenart oddaljen le pet minut, obljubljajo, da bo pestro.

Uredništvo3 meseci

Jutri, 24. oktobra 2019, ob 19.30, vas v Mariboxu ponovno vabijo na Queen’s Night, ko si boste lahko ogledale premiero filma Kam si izginila, Bernadette?, z oskarjevko Cate Blanchett v glavni vlogi.

Uredništvo3 meseci

Prireditev bo tudi letos potekala v bližnji okolici dvorca, kjer se bodo na dveh odrih zvrstili raznovrstni domači in tuji glasbeni izvajalci.

Uredništvo3 meseci