Na sceni

Jurij Tepeš je pred dnevi svoje dolgoletno dekle peljal pred oltar. Nekaj fotografij s poroke sta delila na družabnih omrežjih.

Uredništvo2 meseca

V času prihajajočih krompirjevih počitnic vabljeni v Maribox vsak dan že od 10.30 ure naprej. Izbrane filme ali risanke si boste lahko ogledali po akcijski ceni

Uredništvo2 meseca

Že čez nekaj dni se v mariborskem Štuku prične “Prva največja”, zdaj že tradicionalna dijaška zabava ob noči čarovnic.

Vanja Čiček2 meseca

Luka Dončić je na družabnem omrežju Instagram, kjer ima skoraj 3 milijone sledilcev, delil njegov nov jekleni konjiček, s katerim je pritegnil precej pozornosti.

Uredništvo2 meseca

Preden ji je v finalni oddaji predal še zadnjo vrtnico jo je dejal, da je prvič v življenju prepričan, da se je odločil prav. Štajerka mu je odgovorila s poljubom.

Uredništvo2 meseca

Šulić bo v Ljubljani premierno predstavil svoj samostojni album s prvo obdelavo Vivaldijeve mojstrovine, prirejene za violončelo.

Uredništvo2 meseca

12 let mineva od hude prometne nesreče v kateri je umrl priljubljeni makedonski pevec Toše Proeski.

Uredništvo2 meseca

V petek, 18. oktobra, se na Slomškovem trgu odpira nov lokal, ki je svojo mesto našel v prostorih nekdanjega Tildosa. Imenoval se bo Pri Maistru, saj gre za skupno zgodbo kamniške pivovarne Maister in Pivarne, ki v Mariboru že nekaj let skrbi za pestro ponudbo kraft piva.

Uredništvo2 meseca

Na pretekli avdiciji hrvaškega šova Supertalent sta nastopili dve Slovenki, ki nastopata pod imenom Duo Kamikazete. S svojim plesom na drogu sta navdušili.

Uredništvo2 meseca

Gre za Ali Tate Cutler, ki je visoka 178. Nosi perilo velikosti 44, ki velja za povprečno velikost žensk v Ameriki.

Uredništvo2 meseca

V Maribor se vrača ena največjih in najbolj prepoznavnih svetovnih znamk, italijanski house dj Alfred Azzetta.

Uredništvo2 meseca