Na sceni / Stran 2

“Ko so vsi kozarci polni, poslušaj, za Štajersko mi bije srce,” je del besedila, ki ga je včeraj odel Tilen Artač v eni izmed televizijskih oddaj.

Uredništvo6 dni

Za mariborskim modnim oblikovalcem je bila pred časom izdana mednarodna tiralica. Policija ga je iskala od 26. februarja.

Uredništvo7 dni

Alfi Nipič se je oglasil svojim sledilcem in sporočil, da je hvaležen za prijazno pomoč Internemu oddelku.

Uredništvo7 dni

V tretji sezoni šova The Biggesto Loser Slovenija, ki ste ga spremljali na Planetu, je največ teže izgubil Cristian Baranašič iz Škofljice, ki je shujšal za 46,1 kilograma! Veliko težji pa bo njegov bančni račun, saj mu je vsak izgubljeni kilogram prinesel tisoč evrov nagrade.

Uredništvo1 teden

Mariborski stadion Ljudski vrt kot prvi v Sloveniji nudi še več prostora družinam, prvič v zgodovini pa bo slovenski otrok spremljal nogometnega igralca na finalni tekmi UEFA Champions League v Madridu.

Tjaša Lešnik1 teden

Z včerajšnjim dnem se je pričel Mesec mode v sklopu katerega se bo odvilo več dogodkov in razstav.

Uredništvo1 teden

Dokumentarni film TABU – Zgodba za jutri je nov glasbeni dokumentarec o skupini TABU, ki beleži zavidljivo 20-letno kariero.

Uredništvo1 teden

Organizator je kot razlog za prestavitev koncerta v dvorano Tabor navedel nepredvidene vremenske razmere.

Uredništvo2 tedna

Nastopila bosta v prvi polfinalni polovici, to je 14. maja, zato sta že danes na vaji predstavila svoj nastop, kakršnega bomo videli tudi takrat.

Uredništvo2 tedna

V tokratni rubriki MB INtervjuja predstavljamo Teo Tošić Golob, novinarko našega portala, sicer pa uspešno avtorico bloga TwinsMama, v katerem podaja realna doživetja mlade mamice dvojčic.

Vanja Čiček2 tedna

Ciril Komotar je marsikaj – oče, partner, avtomobilski novinar, fotograf, režiser, pa tudi eden najbolj uspešnih vlogerjev v Sloveniji. Vsakodnevno s svojimi videi na Youtube kanalu Komotar minuta nasmeji na tisoče svojih sledilcev, ki jih zanimajo jekleni konjički in njegovo dinamično družinsko življenje.

Tjaša Lešnik2 tedna