Na sceni / Stran 2

16-letna Duplečanka si je že od 4. razreda za vzor jemala Američane, ki so na Youtube ali Facebook objavljali videoposnetke petja, o svojem življenju ter izkušnjah, kar se ji je obrestovalo.

Gabrijel Toplak1 mesec

V Maribor ta konec tedna s svojim velikim brand dogodkom prihaja sloviti Hendricks.

Oglasno Sporočilo1 mesec

Luka Šulić, član svetovno znanega dueta 2Cellos, je danes znova postal očka deklici Hani.

Uredništvo1 mesec

Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta barve Slovenije letos zastopala na Evroviziji, sta izpolnila svojo napoved in javnosti predstavila pesem v angleščini.

Uredništvo1 mesec

Na včerajšnji DIGGIT konferenci Ilka Štuhec o komunikaciji na spletu, svojih sledilcih na omrežju in zvestobi sponzorjev

Uredništvo1 mesec

Ta vikend bo ob Dravi ponovno zaživela mestna plaža Citybeach Maribor / Tridnevno druženje ob kulinariki, urbani glasbi, športnih predstavitvah in osvežilnih napitkih.

Uredništvo1 mesec

Začetek koncerta bo ob 20:00 uri, popoldansko dogajanje pa se začne ob 15:00 uri v parku pred občino Ruše.

Uredništvo2 meseca

V tokratni izdaji vsakotedenske rubrike INtervju, kjer predstavljamo prominentno osebo iz Maribora in okolice, izpostavljamo mladega in uspešnega opernega pevca, pogosto angažiranega v SNG Maribor, Jureta Počkaja.

Vanja Čiček2 meseca

Priljubljena TV voditeljica Zvezdana Mlakar je v Leclercu doživela neprijetno izkušnjo in jo podelila na družbenem omrežju.

Uredništvo2 meseca

V petek, 31. maja 2019, bo Maribox upihnil svojo drugo svečko, zato vas vabimo na praznovanje s premiero filma o Eltonu Johnu.

Oglasno Sporočilo2 meseca

“Dvajsetega bodi tam, marš po karto zdaj. Zate matramo se, daj dokaži nam, da ni fse zaman.”

Uredništvo2 meseca