Na sceni / Stran 2

Novost so prijave v dveh kategorijah, in sicer za novince ter uveljavljene izvajalce.

Uredništvo2 meseca

Sinoči je bila v Mariboxu premiera najnovejšega dela priljubljene franšize Hitri in drzni: Hobbs in Shaw. Še pred premierno projekcijo filma so lahko obiskovalci premiere uživali na Car Showu na ploščadi pred Mariboxom. Na ogled je bilo več kot 20 atraktivno predelanih vozil.

Uredništvo2 meseca

Dragojevićeva žena je leto dni po smrti spregovorila o zadnjih trenutkih z Oliverjem in njunem zakonu. Njegove smrti še vedno ni dojela.

Uredništvo2 meseca

Pornografska industrija je izredno donosna panoga, ki zaposluje mnoge ljudi. Obstaja prav toliko vrst filmov, kot obstaja fetišev in marsikdo v tem prepozna priložnost za zaslužek. Na eni izmed italijanskih erotičnih strani, ki promovira “mlada dekleta v težavah” smo naleteli tudi na nekaj deklet iz Maribora, ki si kariero ustvarjajo priklenjene v okove in s srednjeveškimi prizori mučenja brez oblačil.

Uredništvo2 meseca

Spomin nanj živi naprej, s svojo glasbo je osvojil srca na milijone ljudi. Obudite spomin nanj tudi vi s poslušanjem njegovih hitov.

Uredništvo2 meseca

Mlada mariborska glasbenika Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta nas letos tudi zastopala na Evroviziji, sta pred dvema mesecema izdala svojo prvo pesem v angleškem jeziku. Trenutno se mudita v italijanski Pescari, kjer v prav posebnem vzdušju snemata videospot za skladbo Come To Me.

Uredništvo2 meseca

Sloviti ameriški košarkar Shaquille O’Neal je včeraj izkazal svojo ljubezen do glasbe, saj je vrtel glasbo v enem izmed klubov na znani plaži Zrće na hrvaškem otoku Pag. O’Neal glasbeno kariero gradi kot DJ Diesel, na Hrvaškem je nastopil v okviru svoje svetovne turneje Summer League.

Uredništvo2 meseca

Med letošnje vrhunce festivala zagotovo sodijo večkratni grammyjevi nagrajenci TAKE 6.

Uredništvo2 meseca

Mariborski nogometaš Dino Hotić je pred prvo tekmo sezone izvedel novico.

Uredništvo2 meseca

Včeraj so v Vodolah v Vinski hiši Joannes Protner predstavili novo zgodbo z imenom in obrazom Maistra.

Uredništvo3 meseci

V soboto v nočnih urah, UMEK na uradnem after partyju zbombardiral Niagaro.

Uredništvo3 meseci