Drug drugemu več ne sledita na Instagramu, prav tako so izginile številne skupne fotografije. Mar to pomeni zakonske težave?

Družbena omrežja slavnih so pogosto pod drobnogledom medijev in na podlagi objav zvezdnikov se da marsikaj razbrati iz njihovega vsakdanjega življenja. Dejstvo, da Severina in nekdanji srbski nogometaš Igor Koić drug drugemu več ne sledita na Instagramu, tako morda opozarja na zakonske težave. O slednjih so sicer hrvaški in srbski mediji že dolgo opozarjali.

Severina je zadnjih nekaj tednov v času karantene sicer preživela s svojim možem Igorjem, a čim je zapustila Beograd, so se pričele širiti govorice o njunih zakonskih težavah. Najprej je z Instagrama umaknila možev priimek, potem pa je nehala slediti svojemu možu. On je storil enako.

Igor je z Instagrama prav tako odstranil fotografijo parčka, kako se ljubita na plaži, ki je bila objavljena vse od pričetka njune zveze. Izginile so tudi druge skupne fotografije, ki so bile objavljene nedavno. Pred tem pa je neprenehoma objavljal fotografije z njenih nastopov, skupne fotografije, zadnjih nekaj dni pa le še selfije in fotografije s prijatelji.

Severina je že mesec dni sama v Zagrebu, medtem ko je Kojić ostal v Beogradu. Njen Instagram je poln brezskrbnih fotografij življenja v Zagrebu. Oba zaenkrat o morebitnih zakonskih težavah molčita.