27-letni Loui Ferry, ki je letos sodeloval na tednu mode v Parizu in Milanu, med drugim pa friziral tudi Hedi Klum, je v Milanu pričesko uredi prvi transspolni manekenki Valentini Sampaio.

Frizer z umetniškim imenom Loui Ferry, ki je svojo poklicno pot začel že kot 14-letni deček na Ptuju in je svoje sposobnosti že pokazal tudi čez lužo, je pred nekaj meseci dobil priložnost, da v Milanu pričesko uredi prvi transspolni manekenki priljubljene blagovne znamke Victoria’s Secret.

Urejal že veliko znanih ljudi

Valentina Sampaio, brazilska transspolna lepotica, je po poročanju portala 24ur prva transspolna manekenka, ki je sodelovala z Victoria’s Secret. Ena lepših manekenk na tej sceni je nedolgo nazaj sodelovala tudi s slovenskim frizerjem Louijem Ferryjem, ki je sicer urejal že veliko znanih ljudi, tudi Evo Longorio, Justina Bieberja in Camilo Cabello.

Počaščen, da je lahko sodeloval z njo

27-letni Štajerec, ki je letos sodeloval na tednu mode v Parizu in Milanu, med drugim pa friziral tudi Hedi Klum, je ob tem povedal, da sploh ne bi opazil, da ni prava ženska, če ne bi imela tako izrazitega adamovega jabolka. Za omenjeni portal je še dodal, da je Valentina več kot talentirana in je počaščen, da je lahko sodeloval z njo.