Prejemnik petih nagrad na 21. Festivalu slovenskega filma po projekcijah v Torontu, Portorožu, Miskolcu in Londonu prihaja tudi v MARIBOX!

V četrtek, 19. oktobra 2018 ob 19.00, bo v MARIBOXU premiera najnovejše slovenske drame Posledice (Consequences, 2018)  . Po premieri se nam bodo pridružili ustvarjalci filma – režiser in scenarist Darko Štante in igralci Matej Zemljič (Gremo mi po svoje), Timon Šturbej, ki ga lahko kot Miho Medveda skoraj vsak dan spremljamo v seriji Reka ljubezni , Gašper Markun (Hvala za Sunderland) in  Lovro Zafred.  Z njimi bomo poklepetali o filmu, ki govori o težavah s katerimi se sodobna mladina srečuje ob prehodu v odraslost

O filmu:

18-letni Andrej je zaradi svojega težavnega vedenja poslan v vzgojni zavod za mladino, kjer spozna Željka, neformalnega vodjo tamkajšnjih gojencev. Ko odkrije Andrejevo skrivnost, ga prične Željko kmalu izkoriščati v svoj prid. Andrej je tako kmalu postavljen pred preizkušnjo odgovornosti in ohranjanja svoje moralne integritete. Odločiti se mora med Željkom in njegovim divjim življenjem ter tem, kako ostati zvest samemu sebi. 

Film je med drugim dobil nagrado za najboljši celovečerni film po izboru občinstva na 21. FSF.

Vstopnice so že na voljo– TUKAJ!