Spet je tisti čas v letu, ko se začne bitka za vabilo na najbolj ekstravagantno rojstnodnevno zabavo v državi. 6Pack Čukur je razkril, da se obeta zelo poredna noč.

Zdaj je nekako že jasno, kateri je osrednji dogodek v mariborski družabno-estradni jeseni. Eden tistih, na katerih preprosto moraš biti, če na sceni kaj veljaš. Fama? Morda, a ko se bliža tradicionalna rojstodnevna zabava 6pack Čukurja, je vrsta tistih, ki bi radi prišli do vroče želenega vabila zelo dolgo.

Prvič praznuje kot oče

Simpatični reper, ki bo letos prvič praznoval v vlogi očka, je z veliko izvirnosti iz svojih praznovanj naredil prave šove, na katerih se ob znanih lokalnih obrazih kar tre tudi drugih zvezdnikov, reden gost Čukurjevih proslavljanj je tudi Jan Plestenjak.

Najprej sta 6Pack in Nika pripravila zabavo, katere ironična rdeča nit je bil Instagram, nato so Niagaro, ki je vselej prizorišče teh dogajanj, z veliko truda spremenili v džunglo. Leto je naokoli. Datum je znan. 27. september. Niagari ostaja zvest, zdaj pa reper razkriva, da se bo letos na zabavi vse vrtelo okoli kabareta. Vse bodo postavili na glavo. V lokalu, ki so ga v zadnjih tednih temeljito prenovili, bodo pripravili elegantno zastavljen večer.

Kabaretni program

Gostje bodo več ur za mizami uživali ob izbrani hrani, vmes pa se bo okoli njih dogajal čisto pravi kabaretni program. V sodobni različici. Veliko plesa, dobre glasbe, umetniških točk. In ker mora dober kabaret biti vsaj malce seksi, bodo temperaturo dvigovali fantje zgoraj brez in vroče plesalke. „Ja, tudi kakšna joškica se bo videla,“ se smeji 6Pack. Njegovi povabljenci bodo doživeli nežne plesne korake valčka, pa strastno sambo, ognjen šov, plesno skupino Exquisites, tam bosta tudi lepa zvezdnika šova Zvezde plešejo Svetlana Cigoj in Franko Bajc, DJ Aljaž, s Čukurjem pa ga bodo žgale njegove zvezste Hangover Ladies. Kostumografija večera bo v rokah modnega oblikovalca Davida Hojnika. „Dress code“ večera še ni znan, a prav mogoče je, da bodo tudi obiskovalce pozvali naj dovolijo, da jih modno objame kabaretna vročica. Kot kaže, se obeta še ena neizprosna bitka za vabila na očitno najbolj ekstravagantno rojstnodnevno zabavo na sceni. 6Pack pač zna.