Zabave željni bodo odslej na svoj račun prišli vsak vikend. V enem izmed večjih disko klubov, ki se nahaja v občini Sveta Ana in je od avtocestnega izvoza Lenart oddaljen le pet minut, obljubljajo, da bo pestro.

Minuli vikend se je v občini Sveta Ana, le pet minut od Lenarta, premierno odprla Rezidenca. Gre za enega izmed večjih disko klubov na Štajerskem. Rezidenca se nahaja na razpotju med Mariborom, Lenartom, Ptujem, Mursko Soboto in Gornjo Radgono. Glavni namen odprtja je bila želja po zapolnitvi nočnega življenja v tej okolici. Na dan otvoritve, 19. oktobra, se je kar trlo ljudi željnih zabave.

»Želimo, da Rezidenca postane sinonim za ‘party prostor’ na Štajerskem, oziroma kar vaš drugi dom!«

Organizatorji obljubljajo, da bo vsak vikend, tako v petek kot v soboto, pestro. Vrtela se bo glasba pop dance, elektro in jugo scena, sicer pa bodo bogat program popestrili tudi različni  nastopi glasbenikov in popularnih tujih Dj-jev, ki izhajajo iz različnih žanrov.

V soboto, 26. oktobra, ob 21. uri bo oder Rezidence otvoril Luka Basi. Na najstrašnejšo noč v letu pa bosta nastopila Nika Zorjan in Domen Kumer.

Dogodke v klubu lahko spremljate tako na njihovem Facebook kot Instagram profilu.