Uspešnim tematskim večerom v MARIBOXU se v začetku aprila pridružuje še Teen’s Night.

Teen’s Night bo namenjen najstniškim ljubiteljem filma in zabave, prvi Teen’s Night pa se bo zgodil  4. aprila, ko si bodo mladi lahko ogledali film Šazam! (Shazam!, 2019). Večer za najstnike bo nekaj posebnega, saj bodo ob odličnem filmu za mlade obiskovalce pripravili darilca, med vsemi izžrebali nagrajence, pred filmom pa ponudili pijačo dobrodošlice. Vsi bodo domov odšli tudi z revijo COOL. Tokrat si bo film skupaj z najstniki ogledal tudi vloger Jack on the Box, ki je na slovenskem YouTubu že prava zvezda. Pa še to: Najstniki bodo lahko tudi prihranili nekaj žepnine, saj bodo za film v okviru večera Teen’s Night z MARIBOX kartico odšteli le 4.90 evrov.

Prvi Teen’s Night bo že 4. aprila 2019, ob 17.30, ko si bodo mladi lahko ogledali premiero filma ŠAZAM!

Fotkaj se in osvoji nagrado!

Za vse izžrebance, ki se boste fotografirali pred našo foto steno ter fotografiji pripisali #TeensNightMaribox, pa so v Mariboxu pripravili še posebne nagrade. Za podrobnosti lahko sledite na Instagramu.

Prav poseben super junak

Billy Batson je štirinajstletni otrok ulice, ki se lahko čarobno preobrazi v odraslega superjunaka Shazama in to zelo enostavno – izgovoriti mora le eno pravo besedo. Njegove nove moči bodo kmalu na preizkušnji, saj se bo kmalu spopadel z zlobnim dr. Thaddeusom Sivano. Ali bo superjunaku Shazamu uspelo premagati hudobnega zlikovca?