Modna zabava na brvi je bila obarvana v bordo, rumene, zelene in tudi bele odtenke. Poleg igre barv so se stilistke igrale z mešanjem vzorcev in materialov.

Jesen s seboj prinaša nepozabno paleto barv, ki pričarajo nasmeh na obraz. Ponuja prav poseben barvni utrip, prepleten z vonjem po kostanju in nežnimi zvoki šumečega listja. Utrip jeseni so lahko obiskovalci začutili tudi na veliki jesenski Europarkovi modni reviji, ki je ponudila raznovrstne ideje za prevetritev  garderobe in modno popestritev prihajajočih jesenskih dni.

Igra barv, prepletena z instatrendi

Europarkova modna revija, je potekala v petek, 21. septembra, z začetkom ob 17.30, je bila barvita in vesela, kot je lahko le jesen.  Modna zabava na brvi je bila obarvana v bordo, rumene, zelene in tudi bele odtenke. Poleg igre barv so se stilistke igrale z mešanjem vzorcev in materialov: od tvida do jeansa in tako priljubljenega materiala PVC. Najnovejše modne trende za jesen in zimo so predstavili vrhunski modeli, zbrane pa sta skozi jesen do zime popeljala vedno zabavni Marko Potrč in simpatična Rebeka Dremelj, ki sta obudila spomine na svoje modne korake.