Film o priljubljeni varuški, z zvezdniško zasedbo, je obiskovalce popolnoma očaral, navdušila pa jih je tudi pravljična zabava po filmu.

Sinoči so si gledalci v MARIBOXU med prvimi ogledali premiero filma Mary Poppins se vrača. Film o priljubljeni varuški, z zvezdniško zasedbo, je obiskovalce popolnoma očaral, navdušila pa jih je tudi pravljična zabava po filmu s kočijo, dežniki in sladkimi dobrotami.

Premiero so si ogledali nekateri znani obrazi

Premierne projekcije se je udeležilo tudi nekaj znanih obrazov, med njimi tudi pevec Sebastian, plesalka Martina Plohl (Zvezde plešejo), znana blogerka in modna navdušenka Jasna Vale, nekdanji članici Power Dancers Natka Geržina in Špela Tratnik, direktorica Zavoda za turizem Maribor – Pohorje Doris Urbančič Windisch ter novinarja Rok Kajzer in Branka Bezjak, ki so v kino pripeljali tudi svoje otroke.

Foto: MP Produkcija

Kočija in sladke dobrote

Voditeljica Ana Praznik izžrebala nekaj nagrajencev, ki so prejeli izdelke Mary Poppins, vse obiskovalce pa so ob izhodu iz dvorane čakala čudovita darilca in dežniki, ki so tudi obvezen in prepoznaven dodatek Mary Poppins.

Po filmu se je zabava v kinu nadaljevala v ‘barvah filma’, ob kočiji s prikupno Mary Poppins, dišečim čajem in sladkimi dobrotami. Film bo na rednem sporedu MARIBOXA od 27. decembra 2018.

O filmu:

Mary Poppins je na velikih platnih prvič zaživela z odično Julie Andrews leta 1964 in film je prejel kar 13 nominacij za oskarja in jih osvojil skupaj pet. Po 54ih letih bomo občudovali čarovnijo na velikih platnih z osupljivo zvezdniško zasedbo. V Disneyjevem filmu Mary Poppins se vrača, Emily Blunt igra popolno varuško z edinstvenimi čarobnimi veščinami, ki lahko rutinsko nalogo spremeni v nepozabno, fantastično avanturo.

Skupaj Mary Poppins in Jack popeljeta Banksove otroke na skrivnostne avanture, po katerih se življenje, ljubezen in smeh ponovno vrne v njihov dom.