Največje nakupovalno središče v vzhodni Sloveniji je danes postalo bogatejše za novo trgovino. Na voljo so različni modni kosi za vse postave.

Nakupovalno središče Europark je danes, 5. aprila, postalo bogatejše za novo trgovino. Svoja vrata je odprla trgovina PROMOD. Francoska ženska blagovna znamka se je vrnila v Europark s prenovljenim videzom, še privlačnejša za stranke. Na voljo so različni modni kosi za vse postave. Navzoče je najprej pozdravila Natalija Verboten, sledila je svečana otvoritev novih prostorov s prerezom traku, ki ga je skupaj z brand managerko Promoda Tino Kalič prerezala Simona Mandl, center managerka največjega nakupovalnega središča v vzhodni Sloveniji.

Pestra izbira oblačil

“Trgovina je čisto prenovljena in je sedma na svetu s tovrstnim konceptom. Imamo ogromno izbire, vse od dnevnih outfitov do malo bolj elegantnih, od osnovnih kosov pa do tistih bolj posebnih, tako da ponujamo zares široko izbiro oblačil,” nam je dejala Tina Kalič .

Natalija Verboten in Martina Plohl.

Modne kose so si danes ogledali številni znani: televizijska in radijska voditeljica Ana Praznik, nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar, modna blogerka Sara Zavernik, Jasna Vale, pevka Kim Begovič, Katja Begovič, Damjan Murko s soprogo Majo, plesalka šova Zvezde plešejo Martina Plohl, Ana Žvorc in številni drugi.

Ponudbo si je danes ogledala tudi Katja Begovič skupaj s hčerko Kim.

“Ko sem vstopila v trgovino sem takoj opazila sončna očala, ki so me popolnoma navdušila in sem se brez premisleka odločila za nakup. Definitivno so očala tista, ki menim, da so nepogrešljiv pomladni kos vsake ženske garderobe,” nam je zaupala pevka Kim Begovič in dodala: “Ponudba se mi zdi super, lepe pomladne, pastelne barve, ki se zagotovo lepo zlijejo z naravo.”

Ponudbo si je danes ogledala tudi priznana stilistka Ana Žvorc : “Gre za družinsko tradicijo, ko jo spremljam vse od začetka. Promod mi je zares ljub brand in sem zelo vesela, da se je vrnil v Maribor. Trgovina je zelo modna in sveža, izredno lepi modeli, barve, kreacije, vse pohvale. Poleg tega sem opazila ogromno pokrival, ki so meni še posebej ljuba.” Po njenem mnenju je klasična črna obleka, udobnii čevlji in večnamenska torbica tisto, kar ne sme manjkati v nobeni ženski garderobi.

Otvoritveni popusti

Ob otvoritvi ponujajo posebno akcijo: -20 odstotkov na drugi artikel. Ta velja od danes, pa vse do 7. aprila.