Mikaela Shiffrin se pred Zlato lisico že mudi v Mariboru, kjer je že obiskala frizerski salon in si omisila novo pričesko. Zmagovalno?

Smučarska karavana se te dni seli proti Mariboru, Američanka Mikaela Shifrrin je v naše mesto že prispela.

V Mariboru si je Mikaela privoščila tudi novo frizuro, morda celo zmagovalno frizuro. Le-to so ji naredili v Frizerskem ateljeju na Taboru, kamor je po besedah frizerja Tadeja, vstopila kot vsaka stranka. “Ves čas je bila zelo dostopna. V veliko čast mi je bilo spoznati in se družiti z nekom, ki ga ponavadi gledamo samo na televiziji,” je Tadej povedal za Maribor24.si.

Mikela k frizerju po priporočilu Ilke

Mikaela, ki letos na Zlati lisici lovi že svojo peto kombinacijsko zmago, je v salon prišla po priporočilu domačinke Ilke Štuhec, ki je tudi sama stranka prej omenjenega salona. Mlada Američanka je bila v salonu zelo sproščena, klepetala je z osebjem in na koncu tudi zadovoljna odšla z svežim izgledom, s katerim se bo jutri že pokazala na uradnem treningu Zlate lisice.

Shiffrinova se je na svojem Instagramu zahvalila Ilki, da ji je priporočila super salon z domačim vzdušjem ter se zahvalila frizerju Tadeju za odlično pričesko.