Na današnjem Medenem dnevu so ob svetovnemu dnevu čebel pripravili številne aktivnosti in dogodke za udeležence. Kljub slabemu vremenu, so s koncertom Tanje Žagar in obsežnim programom poskrbeli za odlično vzdušje.

Stran od mestnega vrveža in med zelenimi griči, se nahaja posestvo Sončni raj. Ponaša se s številnimi medonosnimi rastlinami, vinsko fontano, čebelnjakom, kulinarično ponudbo, ziplinom in številnimi aktivnostmi, s katerimi vedno znova navdušijo obiskovalce.

Danes so na posestvu Sončnega raja na dogodku Medeni dan ob svetovnemu dnevu čebel pripravili različne aktivnosti za udeležence. Kljub dežju, so s koncertom Tanje Žagar in obsežnim programom poskrbeli za odlično vzdušje.

Pester program Medenega dne in brezplačen avtobusni prevoz

Bogat program Medenega dne je vključeval predavanja, delavnice, ustvarjanja, predstavitev joge obraza, lutkovno predstavo, bars terapije v mirnem kotičku ob gozdu, ipd. Za udeležence so poskrbeli z brezplačnim avtobusnim prevozom, ki je vključeval vožnjo od Europarka do prizorišča dogodka. Avtobus je vsake pol ure vozil v obe smeri.

Program se je zaključil s koncertom Tanje Žagar, ki je na noge dvignila številne udeležence. Kot v prejšnjih letih, so se dogodka udeležili tudi predstavniki kmetij in domače obrti, ki so na stojnici ponujali domače in ročne izdelke. Udeleženci so se lahko posladkali s palačinkami, sladoledom in osvežili s kozarcem domačega vina ali soka.