Svoje moči sta združili dve vodilni podjetji na področju avtomobilizma. Pestra ponudba vozil BMW, ki jih na štajerskem koncu odlično zastopa podjetje Selmar, je dobila dodano vrednost s sklenitvijo sodelovanja s podjetjem AC Schnitzer. 

Pred kratkim sta na veliko navdušenje ljubiteljev bencinskih hlapov, ki hkrati prisegajo na udobje ter prestiž, svoje moči združili dve vodilni podjetji na področju avtomobilizma. Pestra ponudba vozil BMW, ki jih na štajerskem koncu odlično zastopa podjetje Selmar, je dobila dodano vrednost s sklenitvijo sodelovanja s podjetjem AC Schnitzer.

Podjetje AC Schnitzer je tuning družba, ki že trideset let odlično posluje v segmentu BMW ter MINI. Pred kratkim so pričeli tudi z nudenjem optimizacije za LAND ROVER vozila. So strokovnjak za vizualne nadgradnje vrhunskih modelov avtomobilov ter nadgradnjo moči motorja. Zaradi vse večjega zanimanja za unikatno dodelane avtomobili in željo po najvišji kvaliteti, je bilo sodelovanje Selmarja z vodilnim ponudnikom tuninga, podjetjem AC Schnitzer, pravzaprav pričakovano. AC Schnitzer namreč razvija in nudi visoko kakovostne rešitve za tiste kupce, ki so pripravljeni na nove izzive in prav teh je na našem trgu iz dneva v dan več. Danes je Selmar edini Schnitzerjev partner v Sloveniji.

Stopili v družbo najboljših

Svojo odločitev za vstop na Slovenski trg ter izbiro partnerja, pri Schnitzerju pojasnijo tako:

»Sklenili smo partnerstvo s skupino BMW Selmar, priznanim in ekskluzivnim zastopnikom in s tem stopili v družbo najboljših, na kar smo zelo ponosni. Zavedamo se, da je BMW Selmar s svojima prodajnima mestoma v Mariboru ter Celju vodilna družba v svojem segmentu, ki jo odlikuje odlična storitev ter zanesljivost, zato so naša prva in edina izbira.«