Na slovenske ekrane prihaja nov resničnostni šov, v katerem se v družini menjata ženi.

Resničnostni šov ‘Menjamo ženi’ je v Združenih državah Amerike dosegel veliko gledanosti, v eni izmed sezon so se menjale tudi znane osebnosti. Šov se bo pomladi naselil tudi na slovenske televizijske ekrane, za zdaj pa na Planet TV še zbirajo prijave.

Nova žena, nova pravila!

V šovu ‘Menjamo ženi’ se za določeno število dni zamenjata ženi, ki tako druga drugi prepustita svoj dom in družino, bistvo celotnega šova pa je, da se obe družini iz izkušnje nekaj naučita. Ponavadi gre za družini z veliko drugačnimi pogledi, miselnostjo in življenjskim stilom, tako jim menjava dopusti, da nekatere svoje pomanjklivosti tudi uvidijo in se tako lahko njihove navade tudi nekoliko spremenijo. Ko nova žena vstopi v hišo nove družine, začnejo tam, za določeno število dni, veljati tudi njena pravila.

V Ameriki se je tako eni od družin menjava resnično izplačala, saj je k družini, ki se je mučila s prekomerno težo, prišla navdušenka nad športom in zdravo prehrano ter tako družinskim članom spremenila pogled na življenje. V družini je uvedla jutranjo telovadbo in zdravo prehrano, s čimer je družina tudi po končanem šovu nadaljevala.

Ste pripravljeni zapustiti cono udobja?

Planet TV tako poziva vse, ki so pripravljeni zapustiti svojo cono udobja, zamenjati poznano okolje ter postaviti družinsko življenje na glavo, da se prijavijo na resničnostni šov, ki prihaja to pomlad. Šov je izziv za vso družino, ki lahko pripomore tudi k tesnejšim odnosom v družini in ljudem pokaže pravila in navade drugih družin.