Na pot / Stran 2

Na policiji opozarjajo, da je neprilagojena hitrost še vedno najpogostejši vzrok prometnih nesreč s hujšimi posledicami.

Uredništvo2 meseca

Sedanji Renault Clio je na trgu od leta 2012 in je postal najbolje prodajan avtomobil segmenta B v Evropi. Letos k trgovcem prihaja peta generacija.

Na pot2 meseca

Pri Fordu so taisto ime uporabljali za športni kupe, ki so ga izdelovali med letoma 1997 in 2001.

Na pot2 meseca

Prvi načrtovani korak zavezništva med Fordom in Volkswagnom je razvoj in izdelava lahkih gospodarskih vozil. Nadgradnja bo sodelovanje pri avtonomni vožnji in storitvah mobilnosti.

Na pot2 meseca

Ajdovsko podjetje je 30. obletnici obstoja dodalo nov mejnik. Pipistrel je izdelal tisoče letalo iz družine sinus/virus

Na pot3 meseci

Mate Rimac, znan po proizvodnji električnih superšportnikov, pod blagovno znamko Greyp izdeluje električna kolesa. V Zagrebu je predstavil svojo drugo generacijo e-gorskega kolesa, ki nosi ime Greyp G6.

Na pot3 meseci

Kot poroča BBC, se je stotine delavcev iz Hondine tovarne v Swindonu zbralo na protestu, v katerem so pozivali podjetje, naj ne zapre obrata.

Na pot3 meseci

Mercedes je napovedal konec proizvodnje za model SLC. Kdaj točno se bo ustavila proizvodnja tega kultnega dvoseda s trdo streho, še ni znano, najbrž v začetku leta 2020.

Na pot3 meseci

Največja svetovna avtomobilska razstava, IAA v Frankfurtu, ni več najpomembnejši dogodek za mnoge proizvajalce avtomobilov. Mnogi so potegnili črto, se vzdržali dragih sejmov in sprejeli druge ukrepe, da bi pritegnili svoje kupce.

Na pot3 meseci

Zaprta bosta tudi uvoza Trojane v obe smeri, zato v prometno-informacijskem centru za državne ceste pričakujejo zastoje.

Uredništvo3 meseci

Agencija za varnost prometa se zavzema za znižanje dovoljene količine alkohola in višje kazni za vožnjo pod vplivom alkohola, ter da uporaba mobilnega telefona postane hujši prekršek.

Gabrijel Toplak3 meseci