Na pot

Terenska in športna terenska vozila so najbolje zastopani segment v Mercedesovi ponudbi. Zato ne preseneča podatek, ki ga je objavil Mercedes, da je v letu 2018 več kot tretjina novo prodanih vozil prihajala ravno iz tega segmenta.

Na pot12 mesecev

Preseljevanje ljudi iz podeželja v urbana središča bodisi zaradi socialno-ekonomskih, gospodarskih ali političnih razlogov že vrsto let predstavlja perečo problematiko. Medtem ko se podeželja zaradi odseljevanja počasi praznijo, se mesta spreminjajo v nekakšne konglomerate, kar posledično pomeni povečano gostoto prometa.

Na pot12 mesecev

City K-ZE predstavljen na salonu v Šanghaju je Renaultov najmanjši električni križanec.

Na pot12 mesecev

Naša družba naj bi bila po besedah strokovnjakov skrajno tolerantna do vožnje pod vplivom alkohola, četudi ta ostaja pogost vzrok za prometne nesreče.

Uredništvo12 mesecev

Domačim voznikom se bodo množično pridružili tudi tuji, promet bodo še dodatno zgostile delovne zapore.

Uredništvo12 mesecev

Prihodnja generacija električnih smartov prihaja iz Kitajske.

Na pot12 mesecev

Volkswagnova študija električnega športnega terenca se ponaša z močjo 306 konjev in vozi povsem avtonomno.

Na pot12 mesecev

Še do nedavnega smo zahodnjaki na kitajske avtomobilske proizvajalce gledali s precejšnjim zadržkom. Vendar so nekatere kitajske znamke na tem področju v zadnjih letih naredile velik preboj, kar dokazuje BYD.

Na pot12 mesecev

Tushek Supercars napoveduje maloserijsko proizvodnjo najlažjih hibridnih vozil na svetu, osnovna cena enega pa je 1,2 milijona evrov.

Uredništvo12 mesecev

Medtem, ko se nemški kupci spopadajo z negotovostjo zaradi strožjih okoljskih pravil in prepovedjo vožnje v vedno številčnejših okoljsko problemskih območjih, se trgovci na Češkem, Poljskem ali v Romuniji veselijo.

Na pot12 mesecev

Prodaja električnih vozil na Norveškem še naprej strmo narašča.

Na pot12 mesecev