Na pot / Stran 2

Prodaja električnih vozil na Norveškem še naprej strmo narašča.

Na pot5 mesecev

Na policiji opozarjajo, da je neprilagojena hitrost še vedno najpogostejši vzrok prometnih nesreč s hujšimi posledicami.

Uredništvo5 mesecev

Sedanji Renault Clio je na trgu od leta 2012 in je postal najbolje prodajan avtomobil segmenta B v Evropi. Letos k trgovcem prihaja peta generacija.

Na pot5 mesecev

Ker avtomobilski trg v Rusiji raste, je Daimler zgradil svojo tovarno v bližini Moskve.

Na pot5 mesecev

Prvi načrtovani korak zavezništva med Fordom in Volkswagnom je razvoj in izdelava lahkih gospodarskih vozil. Nadgradnja bo sodelovanje pri avtonomni vožnji in storitvah mobilnosti.

Na pot5 mesecev

Ajdovsko podjetje je 30. obletnici obstoja dodalo nov mejnik. Pipistrel je izdelal tisoče letalo iz družine sinus/virus

Na pot5 mesecev

Mate Rimac, znan po proizvodnji električnih superšportnikov, pod blagovno znamko Greyp izdeluje električna kolesa. V Zagrebu je predstavil svojo drugo generacijo e-gorskega kolesa, ki nosi ime Greyp G6.

Na pot5 mesecev

Kot poroča BBC, se je stotine delavcev iz Hondine tovarne v Swindonu zbralo na protestu, v katerem so pozivali podjetje, naj ne zapre obrata.

Na pot5 mesecev

Mercedes je napovedal konec proizvodnje za model SLC. Kdaj točno se bo ustavila proizvodnja tega kultnega dvoseda s trdo streho, še ni znano, najbrž v začetku leta 2020.

Na pot5 mesecev

Največja svetovna avtomobilska razstava, IAA v Frankfurtu, ni več najpomembnejši dogodek za mnoge proizvajalce avtomobilov. Mnogi so potegnili črto, se vzdržali dragih sejmov in sprejeli druge ukrepe, da bi pritegnili svoje kupce.

Na pot5 mesecev

Zaprta bosta tudi uvoza Trojane v obe smeri, zato v prometno-informacijskem centru za državne ceste pričakujejo zastoje.

Uredništvo5 mesecev