Na pot

Še do nedavnega smo zahodnjaki na kitajske avtomobilske proizvajalce gledali s precejšnjim zadržkom. Vendar so nekatere kitajske znamke na tem področju v zadnjih letih naredile velik preboj, kar dokazuje BYD.

Na pot6 mesecev

Tushek Supercars napoveduje maloserijsko proizvodnjo najlažjih hibridnih vozil na svetu, osnovna cena enega pa je 1,2 milijona evrov.

Uredništvo6 mesecev

Medtem, ko se nemški kupci spopadajo z negotovostjo zaradi strožjih okoljskih pravil in prepovedjo vožnje v vedno številčnejših okoljsko problemskih območjih, se trgovci na Češkem, Poljskem ali v Romuniji veselijo.

Na pot6 mesecev

Na policiji opozarjajo, da je neprilagojena hitrost še vedno najpogostejši vzrok prometnih nesreč s hujšimi posledicami.

Uredništvo6 mesecev

Sedanji Renault Clio je na trgu od leta 2012 in je postal najbolje prodajan avtomobil segmenta B v Evropi. Letos k trgovcem prihaja peta generacija.

Na pot6 mesecev

Pri Fordu so taisto ime uporabljali za športni kupe, ki so ga izdelovali med letoma 1997 in 2001.

Na pot7 mesecev

Ker avtomobilski trg v Rusiji raste, je Daimler zgradil svojo tovarno v bližini Moskve.

Na pot7 mesecev

Prvi načrtovani korak zavezništva med Fordom in Volkswagnom je razvoj in izdelava lahkih gospodarskih vozil. Nadgradnja bo sodelovanje pri avtonomni vožnji in storitvah mobilnosti.

Na pot7 mesecev

Ajdovsko podjetje je 30. obletnici obstoja dodalo nov mejnik. Pipistrel je izdelal tisoče letalo iz družine sinus/virus

Na pot7 mesecev

Mate Rimac, znan po proizvodnji električnih superšportnikov, pod blagovno znamko Greyp izdeluje električna kolesa. V Zagrebu je predstavil svojo drugo generacijo e-gorskega kolesa, ki nosi ime Greyp G6.

Na pot7 mesecev

Kot poroča BBC, se je stotine delavcev iz Hondine tovarne v Swindonu zbralo na protestu, v katerem so pozivali podjetje, naj ne zapre obrata.

Na pot7 mesecev