Na pot

Napredni baterijski sklopi, strožje okoljevarstvene zakonodaje, dostopne cene vozil in širjenje mreže polnilnih postaj so prispevali k temu, da električni avtomobili postajajo alternativa klasičnemu motorju na notranje zgorevanje.

Na pot1 leto

Prodaja naj bi stekla v drugi polovici letošnjega leta.

Na pot1 leto

Opel zaključuje z razvojem naslednje, že šeste generacije Corse, ki si prvič deli platformo iz matične družbe PSA, na kateri se bosta prav tako vozila novi Peugeot 208 in DS 3 Crossback.

Na pot1 leto

Preseljevanje ljudi iz podeželja v urbana središča bodisi zaradi socialno-ekonomskih, gospodarskih ali političnih razlogov že vrsto let predstavlja perečo problematiko. Medtem ko se podeželja zaradi odseljevanja počasi praznijo, se mesta spreminjajo v nekakšne konglomerate, kar posledično pomeni povečano gostoto prometa.

Na pot1 leto

City K-ZE predstavljen na salonu v Šanghaju je Renaultov najmanjši električni križanec.

Na pot1 leto

Volvo bo svoja vozila v Evropi opremil z dvema novima asistenčnima sistemoma. V oblaku med seboj povezani avtomobili se bodo opozarjali pred poledenelimi odseki vozišč in preostalimi nevarnostmi, ki prežijo na cestah.

Na pot1 leto

Naša družba naj bi bila po besedah strokovnjakov skrajno tolerantna do vožnje pod vplivom alkohola, četudi ta ostaja pogost vzrok za prometne nesreče.

Uredništvo1 leto

Domačim voznikom se bodo množično pridružili tudi tuji, promet bodo še dodatno zgostile delovne zapore.

Uredništvo1 leto

Prihodnja generacija električnih smartov prihaja iz Kitajske.

Na pot1 leto

Volkswagnova študija električnega športnega terenca se ponaša z močjo 306 konjev in vozi povsem avtonomno.

Na pot1 leto

Še do nedavnega smo zahodnjaki na kitajske avtomobilske proizvajalce gledali s precejšnjim zadržkom. Vendar so nekatere kitajske znamke na tem področju v zadnjih letih naredile velik preboj, kar dokazuje BYD.

Na pot1 leto