DOGODKI

Na pot

Za njim je devet Dakarjev, z desetim postaja legenda Dakarja. Bo dve kolesi v prihodnosti zamenjal za štiri?

Uredništvo2 meseca

Nova hitra železniška proga bi močno skrajšala čas potovanja.

Uredništvo2 meseca

Zakaj potrebujem tesnilo glave valja? Kaj so okvare tesnila glave valja? Kako izbrati pravo tesnilo glave valja? V današnjem prispevku ponujamo odgovore na prav ta vprašanja ter svetujemo, kako izbrati ustrezno!

Oglasno Sporočilo3 meseci

Preden se odpravite na dopust, morate primerno pripraviti.

Martina Lebar3 meseci

Kolesa, skiroji, e-skiroji, e-kolesa, rolke in vse druge oblike mikromobilnosti postajajo naš vsakdan, ki pa nikakor ni brez tveganj. Če ste uporabnik tovrstnih prevoznih sredstev tudi vi – veste, da se lahko zavarujete?

Oglasno Sporočilo3 meseci

Na pot po slovenskih cestah se odpravlja skoraj 70 metrov dolga in 380-tonska kompozicija s transformatorjem.

Uredništvo3 meseci

Elektronske vinjete so se z današnjim dnem podražile za 6,8 odstotka.

Uredništvo3 meseci

Novi Audi Q2 – dinamičen dizajn, izjemen užitek v vožnji. Vstop v Audijev svet prestižnih križancev je zdaj lahko zelo ugoden. Da, avtomobil, ki zna prepričati na vsakem koraku in z redno maloprodajno ceno 28.773 evrov*, je lahko zdaj v neverjetni ponudbi vaš že od 22.990 evrov* z vključenim dodatnim komfort paketom* in odličnim turbobencinskim motorjem s 110 nemškimi konjiči.

Oglasno Sporočilo3 meseci

Znamka Audi združuje športnost, eleganco, praktičnost in prostornost. Navdušeni boste tudi nad znamenitim in dinamičnim zunanjim videzom ter naravnost izjemnim užitkom v vožnji skupaj z najbolj napredno in dovršeno tehnologijo v notranjosti.

Oglasno Sporočilo4 meseci

Če v teh junijskih dneh iščete rabljeno vozilo na portalu Avtonet ali vas zanima uvoz vozil iz tujine in se ob tem sprašujete, kako kupiti varno in preverjeno vozilo, da z njim pozneje ne boste imeli težav – smo za vas preverili, katera rabljena vozila, so ta trenutek najbolj iskana na slovenskem trgu.

Oglasno Sporočilo4 meseci

Ponekod policisti pozivajo, da se ne odpravljajte na pot, če ni nujno. Preverite, kje bo najhuje.

Uredništvo4 meseci