Na prireditvi bo sodelovalo do 1000 tekačev posamezno in v mešanih trojkah.

V nedeljo, 10. junija 2018 ponovno organizirajo tekaško prireditev Tečem zDravo2, kjer bodo udeleženci tekli na 5 in 10km trasi v čudoviti naravi neposredno med Dravo in hidro-energetskim kanalom s štartom in ciljem na Centralni čistilni napravi Maribor, Dupleška cesta 330, Dogoše, Maribor.

Na prireditvi bo sodelovalo do 1000 tekačev posamezno in v mešanih trojkah. Prijava za mlade tekače srednih šol je brez startnine, za ostale simbolična cena 5 €. Vsi udeleženci prejmejo funkcijsko tekaško majico, čip za enkratno merjenje, spominsko medaljo ter okrepčilo.

Tek bo oplemeniten z dobrodelno akcijo kjer bomo podarili defibrillator eni izmed okoliških občin. Poudariti želimo, da prireditev poklanjamo meščanom mesta Maribora in okoliških občin in z njo ne bomo ustvarjali dobička.

O prireditvi  želimo obvestiti čimveč prebivalcev mesta Maribor zato vabimo vas, da z nami sodelujete in na vaših spetnih straneh objavite povabilo.

Povezava do filma lanske prireditve je http://aquasystems.si/sl-si/Tečem-zDravo/Fotografije-in-Film

Hkrati želimo vašemu podjetju podariti nekaj brezplačnih štartnin za vaše sodelavce zato vas prosim, da mi posredujete elektronski naslov osebe, ki se  v ukvarja z rekreativnimi dejavnostmi zaposlenih