Poleg dobrodelnega koncerta, kjer se bodo zbirala sredstva za obnovo vrtca, je sedaj odprt tudi transakcijski račun kamor lahko nakažete prostovoljne prispevke.

Že dan po tem, ko je zaradi napake na napeljavi v Waldorfskem vrtcu na Studencih prišlo do požara,  so starši tamkajšnjih otrok združili moči in se odločili pomagati vrtcu do obnove. Poročali smo, da se je eden izmed očetov lotil organizacije dobrodelnega koncerta, ki bi prihodnji konec tedna. Več informacij o dogodku najdete TUKAJ.

Želijo si zbrati pet tisoč evrov

Sedaj se je z namenom zbrati potrebna sredstva odprl tudi transakcijski račun, kamor lahko vsi, ki bi želeli pomagati, nakažete prostovoljne prispevke. Pobudo po zbiranju donacij je podala inciativa Združeni starši. Kot so zapisali, je njihov cilj zbrati pet tisoč evrov.

Sredstva lahko nakažete na:

Inštitut Sofijin izvir Maribor – Waldorfski vrtec Studenček
Valvasorjeva ulica 94
2000 Maribor

SKLIC: SI00 21062019
IBAN: SI56 3400 0101 5345 439
Namen: Donacija za obnovo – Ime in priimek

V kolikor želite pomagati kako drugače, se lahko obrnete neposredno na vrtec preko
telefona na številki 070/745-627 ali 040/837-877.

Kot so še zapisali, bi potrebovali mavrične plošče, za potrebe pregraditve ene učilnice in dveh jasličnih oddelkov. Prav tako iščejo izvajalca, ki bi vrtcu lahko priskočil na pomoč z donacijo ali popustom pri materialu in delu. Poleg tega potrebujejo  12 velikih volnenih tepihov, vrata in preklado v sredni med dvema učilnicama, 15 ležalnih pen, lesene deske in pomoč pri postavitvi ograje, sekance za vrt, les za notranjost in podrta drevesa za izdelavo plezal na vrtu.