Poiskali smo različna delovna mesta, ki so trenutno na voljo le streljaj iz Maribora, za avstrijsko mejo.

Delo na strehi

Vodilna družba, znesljiv partner in specialist za vsa strešna dela v Avstriji, širi svojo delovno ekipo. V svojo ekipo krovcev in žlebarjev, bodo z veseljem sprejeli sodelavce za zatesnitvena dela na gradbiščih.

Ponujajo delo na ravnih strešnih površinah, zatesnjevanje predvsem z bitumskimi premazi in folijami. Po dogovoru nudijo tudi slžbeno vozilo ter ponujajo delo za nedoločen čas s plačo 13,97 evrov bruto na uro.

Več informacij o delovnem mestu in prijavi najdete tukaj.

Sodelavci v proizvodnji

Vodilno avstrijsko podjetje na področju izdelave montažnih betonskih elementov v svoji poslovni enoti Velikovec na avstrijskem Koroškem, zaposli sodelavce v proizvodnji. Nujno je znanje nemščine ter pripravljenost delati v izmenah.

Nudijo plačo po avstrijski kolektivni pogodbi, ki zajema 14 plač letno. V primeru boljše kvalifikacije in ustreznih delovnih izkušenj so pripravljeni plačati tudi več.

Več informacij o delovnem mestu in prijavi najdete tukaj.

Išče se osebje v gostinstvu

Restavracija Schmidhofer im Palais v Gradcu potrebuje samostojne delavce v gostinstvu. Zaposlijo vodjo strežbe, namestnika vodje strežbe, natakarje ter pomočnika za strežbo. Plače se gibljejo med 2.200 evrov in 2.500 evrov bruto, za delo od ponedeljka do petka.

Več informacij o delovnem mestu in prijavi najdete tukaj.