Na osrednjem drsališču pri Kodžaku na Trgu svobode bo v prihodnjih nekaj dneh veljal praznični delovni čas.

Mariborčani, ki jih je letos ponovno, kot smo poročali, razveselilo veliko drsališče na Trgu svobode, drsati pa je mogoče še na pokritem drsališču na Snežnem stadionu pod Pohorjem, si bodo lahko silvestrovo omislili tudi na drsalkah.

400 kvadratnih metrov drsalnih površin

Na drsališču pri Kodžaku, ki velja za osrednje drsališče v mestu in se razprostira na 400 kvadratnih metrih drsalnih površin, še posebno atraktivno pa je zaradi same razgibanosti proge, bo v prihodnjih dneh veljal tudi praznični delovni čas. Jutri, v torek, bo obratovalo med 12. in 1. uro zjutraj, v sredo, 1. in četrtek, 2. januarja, pa od 10. do 21. ure.

Sicer pa imajo otroci do dopolnjenega 5. leta starosti brezplačen vstop, vendar obvezno v spremstvu staršev ali skrbnikov. Ostali boste za vstop plačali 3 evre, za izposojo drsalk 1 evro in za izposojo pripomočka za drsanje pa tri evre. Na voljo je tudi mesečna karta za vstop enkrat dnevno za eno uro v višini 30 evrov. Pripravili so tudi družinski karti. Za dve odrasli osebi in dva ali tri otroke, bo potrebno odšteti 10 evrov, za eno odraslo osebo manj, pa 8 evrov.