Dom starejših Idila sporoča, da so po posvetu z epidemiologi NIJZ, od ponedeljka, 20.7. 2020, znova omogočili obiske stanovalcev.

Iz doma Idila so sporočili, da je zaradi zdravja in varnosti stanovalcev potrebno, obiske najaviti na telefonsko številko 051 218 955. Ob tem še sporočajo, da so obiski omejeni na eno zdravo osebo, ki mora podpisati izjavo, da je v zadnjih 14 dneh zdrava in da ni bila v tem času v stiku z nobeno osebo, ki bi kazala znake okužb. Ob tem v domu pozivajo vse, ki ste dopustovali v tujini, da obisk preložite za sedem dni.

Kot so še sporočili: »Veselimo se snidenja z Vami in Vas vljudno naprošamo, da zaradi obvarovanja Vaših najdražjih, upoštevate navodila in omejitve«.

Obiski bodo možni med 9.00 in 11.00 ter med 13.00 in 16.00 uro.Ob vstopu v Dom starejših Idila bodo pred obiski, vsem izmerili telesno temperaturo, potrebno si bo razkužiti roke, obvezna je tudi uporaba zaščitne maske. Obiski so omejeni na 30 minut s pristojnostjo zaposlenih. Niso pa mogoči obiski otrok in mladostnikov.