V naših skoraj 30 letih dela z ljudmi, se je veliko spremenilo. Ampak tisto bistvo ostaja že leta isto: ” z rednim gibanjem ohranjamo svoje zdravje” pa pika.

Vedno več pisarniškega dela, poležavanja na kavču vodi v resne zdravstvene težave, katerim bi se lahko izognili v kolikor bi 2 do 3 krat na teden v svoj delovnik dodali gibanje, pa naj bo to kolesarjenje, tek, fitnes ali kaj druga.  V Fitnesu Forma se posebej posvečajo temu, da bi se njihovi člani kvalitetno in primerno gibali v vseh starostnih obdobjih. Zelo radi se pohvalijo, da njihov najstarejši član šteje rosnih 86 let.

Najbolj varno in kontrolirana vrsta vadbe je prav fitnes, saj imamo popoln nadzor nad izvedbo vaje, bremenom in ponovitvami. Nekateri se raje gibajo v skupini, zato so letos v Fitnesu Forma zaradi velikega zanimanja dodali na  urnik skupinsko vadbo V Formi s Formo, kjer je na prvem mestu kvaliteta gibanja, pravilna izvedba vaje, ohranjanje gibljivosti in dobrega počutja. Prav tako se posebej posvečajo članom, ki pridejo na vadbo po operaciji ali poškodbi. Trening poteka v majhnih skupinah, saj lahko le tako zagotovijo visoko kvaliteto za vsakega člana.

Naredite nekaj zase, saj redna vadba pripomore k zmanjšanju srčno-žilnih bolezni, zmanjšanju možnosti za nastanek sladkorne tipa 2, uravnavanju sladkorne tipa 2, ohranjanju kostno mišične mase, ohranjanju želene teže, uravnavanju hormonov, boljšemu imunskemu sistemu in boljšemu splošnemu počutju.

Decembrska akcija v Fitnesu Forma

V mesecu decembru imajo v Fitnesu Forma posebno akcijo, saj bodo vsem ob nakupu karte ali darilnega bona podarili meritve telesne sestave in izdelavo personaliziranega jedilnika v vrednosti 60 €!

Za ta korak so se odločili, ker se jim zdi izrednega pomena, da imamo začetno meritev, s katero lahko preverimo, ali gre naš napredek v pravo smer. Brez začetnih meritev, ne moremo ocenit, ali je naš plan treninga in jedilnik primeren za doseganje zastavljenega cilja. Ne zagovarjajo diet ali posebnih prehranjevalskih strategij kot so keto,, lchf in podobno,  namreč želijo svoje vadeče predvsem opozoriti na skrite kalorije ter jih naučiti uživati ob raznovrstni lokalni hrani. Pisana, kvalitetna, lokalna, nepredelana hrana so ključ do boljšega počutja. Za vse dodatne informacije lahko kliknete tukaj.

Letos si za božič podarite zdravje!