Avtomehanična delavnica, trgovina z avtodeli in odvoz vozil za razgradnjo pri Avtokomplet Pintarič obratuje.

Kljub trenutnim izrednim razmeram zaradi virusa COVID-19 iz Avtokomplet Pintarič sporočajo, da po odloku Vlade RS, avtomehanična delavnica Avtokomplet Pintarič obratuje normalno (z izjemo menjave gum) od 9. do 17. ure od ponedeljek do petka.

Trgovina z avtodeli obratuje

Prav tako Avtokomlet Pintarič obvešča vse svoje stranke, da trgovina z avto deli obratuje preko dostave. Vse nove in rabljene rezervne dele za vozila lahko naročite preko telefona (031-647-775 ali pa na 02/48 00 262). Naročilo vam lahko pošljejo po pošti, na območju Mariboru pa vam omogočajo brezplačno dostavo z njihovim dostavnim vozilom.

Napotki za stranke:

– Stranke sprejemajo zgolj po predhodnem telefonskem naročilu,
– kadar se avto pripelje na servis, je potrebno avto parkirati pred delavnico, poklicati na naš telefon in pustiti ključe v ključavnici, da se izognete morebitnim stikom,
– ko je popravilo ali servis dokončan vas bodo poklicali in vam sporočili znesek računa, prosijo, da pripravite točen znesek, katerega odložite v za to namenjeno mesto,
– prosijo, da dosledno upoštevajte navodila zaposlenih

Za več informacij pokličite na 031-647-775 ali pa na 02/48 00 262.

Kot so še dodali, zbiranje vozil pri Avtokomplet Pintarič prav tako deluje nemoteno, še vedno brezplačno odvažajo vsa vozila za razgradnjo na območju Maribora in okolice. Ob tem pa upoštevajo vsa priporočila, ki veljajo v času izrednih razmer. Po predhodnem dogovoru po telefonu na številki 031-647-775 ali 02/48 00 262, ključe in dokumente pustite v avtomobilu, zaposleni pri Avtokomplet Pintarič pa vam bodo kasneje po pošti poslali potrdilo o razgradnji, so še sporočili iz Avtokomplet Pintarič.